ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop offentliggjort: The Minds of 99 spiller på NorthSide

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

The Minds of 99 brager ind i 2022 med deres nye album ’Infinity Action’ som nummer 1 på hitlisten.

Og nu kan et af landets største og bedste livebands snart opleves på hele fire festivaler til sommer – herunder NorthSide lørdag den 4. juni.

Klar til at indtage fire af landets største scener

The Minds of 99 har været på en lang rejse. Gennem en årrække har de arbejdet sig fra de helt små scener til de allerstørste i landet.

Senest da de spillede et komplet udsolgt nationalstadion, den nu historiske koncert i Parken. Efter to års pause kommer festivalerne endelig tilbage denne sommer, og The Minds of 99 er klar til at indtage fire af landets største.

Kæmpe Infinity Action-tour

Med sig tager de sange fra deres fire anmelderroste albums inklusiv deres seneste ’Infinity Action’, der selvom man ikke skulle tro det, er det første album i bandets historie der er gået hele vejen til toppen af albumhitlisten.

Dagene inden albummet udkom, måtte bandet udskyde deres planlagte januar-februar arenatour til april måned.

‘Infinity Action’ touren der starter den 7. april i Royal Arena i København er stort set udsolgt, og mere end 67.000 har allerede sikret sig billet.

Så hvis man vil have mulighed for at se The Minds of 99 live i år, skal man altså have fingrene i en af de resterende billetter til deres arenatour i april, eller til en af de fire festivaler herunder North Side, Jelling Musikfestival, Tinderbox eller SMUKFEST.

Du kan købe billet til ‘Infinity Action’ touren her.

Hvad: Minds of 99 koncert
Hvor: NorthSide
Hvornår: Lørdag den 4. juni

Del artikel