Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Nik & Jay indtager stor scene i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Sommeren lukker og slukker med et brag af en fest i Smilets by.

Fredag den 13. september 2024 vil toppen af den danske popscene nemlig sætte et fornemt punktum for årets Summer Sessions i Tivoli Friheden.

Nik & Jay kommer til at gøre alting magisk denne sensommeraften i september, når de får selskab af ingen ringere end Medina på den store scene i forlystelsesparken.

Aarhusianer åbner ballet

Efter fire udsolgte arenashows i efteråret er Nik & Jay igen klar til at rykke ud under åben himmel og med deres egne ord ride på en bølge af den bedste energi, musik og bevægelse.

“Ved denne sidste udendørs koncert på Tivoli Frihedens scene på den smukke event ø får de selskab af endnu en legende på den danske musikscene Medina, der med sit store bagkatalog er garant for en folkefest uden lige.

Til at åbne festen denne fredag aften er en af landets stærkeste popstemmer – nemlig bysbarnet Karl William,” lyder det i en pressemeddelelse fra Live Nation, der i samarbejde med Tivoli Friheden arrangerer Summer Sessions.

Netop afsløret: Nik & Jay indtager stor scene i Aarhus
Foto: Tivoli Friheden

Billetsalget starter fredag 9. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Tilslutter sig stærkt lineup

Tidligere har Live Nation og Friheden løftet sløret for to internationale navne til årets Summer Sessions.

ZZ Top skyder for alvor sommeren i gang, når de indtager scenen 1. juli, og fem dage senere er det Totos tur til at skabe en fest i forlystelsesparken.

Derefter sætter Nik & Jay altså punktum for Summer Sessions anno 2024, når de optræder 13. september, hvor også Karl William og Medina kigger forbi.

Du kan læse mere om Summer Session her

Del artikel

Andre læser også