Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘Hot’, ‘Boing’ og ‘Lækker’: Nik & Jay indtager Ceres Arena

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Hvis du har været på en natklub inden for de seneste 20 år, har du med garanti også skrålet med på tekster som “Temperaturen stiger, for det hot hot hoooot” og “Baby la’ mig pop den for dig, la’ mig pop den for dig”.

Snart drager den legendariske hit-duo Nik & Jay på deres længe ventede tour “Længe Leve Drømmene”, som i 2020 blev udskudt.

Og der er altså lagt op til kæmpe fest, når Nik & Jay endelig kan skrue helt op for deres elskede hitparade og altid eksplosive og vedkommende show i Ceres Arena til november. 

Glæd dig til at de største hits

Til store koncerter i landets fire største byer følger Nik & Jay op på de sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december med nye hits til set-listen som ’Hot Sauce’, ’Det’ Den Vibe’ og ’Magnolia’.

“Vi er så taknemmelige for hele denne rejse. Så heldige, at vi kan dele den med jer. Med hinanden.

Vi er et virkelig godt sted lige nu, og vi føler os i balance. Er dybt inspirerede, og har en exceptionel vibe kørende med jer, publikum.

Tak for I lytter, danser og lader jer blive bevæget af vores musik. Det er vi så evigt taknemmelige for,” udtaler duoen i en pressemeddelse.

Køb dine billetter til koncerten her. 

Hvor: Ceres Arena
Hvornår: Lørdag den 13. november 2021

Del artikel

Andre læser også