Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første navn på plakaten: Nik og Jay spiller på Smukfest

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Da billetsalget til Smukfest 2023 blev skudt i gang sidste tirsdag, gik der ikke mere end 74 minutter før alle partoutbilletter var meldt udsolgt.

Nu er festivalen klar med det første navn til næste års Smukfest! Og det er ingen mindre end den legendariske duo Nik og Jay, der er første navn på plakaten.

Drengenes koncert på Bøgescenen i 2019 kom til at stå som en af de mest legendariske koncerter på Smukfest nogensinde.

Legenderne vender tilbage

Og nu gør det det endeligt igen efter fire års pause. Der er blevet mærket efter, hjertet har talt og tiden er nu inde til at gøre noget af det, de gør allerbedst; at stå på de store scener og drysse tryllestøv ud over det trofaste publikum med utrættelige energi, varme vibes og fantastiske sceneshow.

“Vi skal ud under åben himmel, og vi glæder os enormt til hvert eneste show på denne tour. Herude er der højt til loftet, og vi har i al beskedenhed tænkt os at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen.

Dyppet i solen og klar til at lade lyset skinne. Så kom hvis du har lyst til at bruge tid sammen med os – hvis du har lyst til at skabe oplevelser fyldt med gode vibes & god energi.

Vi har vores team og band i ryggen samt et smukt sceneshow. Vi har den. Vi har jer. Vi er jo Nik & Jay – No worries. Vi er evigt taknemlige for opbakningen og vi vil glæde os til at se dig og til at spille for dig. Fri vilje. Lys og kærlighed”, siger drengene selv i det vanlige og tilbagelænede overskud til Smukfest.

Og så føles det næsten som om, at de aldrig har været væk. Vi glæder os! 

Del artikel

Andre læser også