Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frikadeller og karbonader: En sjov aften med Nikolaj Kirk og dansk mad

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Du kender sikkert Nikolaj Kirk fra hans foredrag om ‘Nak & Æd’, eller fra TV-programmet af samme navn.

Nu er han så ude med et splinternyt foredrag om dansk mad. Det sker, når han den 28. marts 2022 besøger Tivoli Friheden i Aarhus.

På denne humoristiske aften, tager Nikolaj jer med på en vild rejse gennem den danske mad-kultur, for at forstå det vi spiser.

For hvorfor spiser de egentlig mere end dobbelt så meget medisterpølse på Fyn som alle os andre? Og hvorfor smed vikingerne horn og hjelme og begyndte at æde frikadeller? Og hvorfor er karbonader egentlig runde?

Foredraget bygger på både kedelige fakta og røverhistorier – men én ting er sikkert: Selvom du måske ikke helt dør af grin, må du forberede dig på at grine voldsomt igennem!

Nikolaj Kirks DANSK MAD – foredrag er for alle, som elsker krøllede historier og mad. For som Nikolaj selv siger: Bacon er et grundstof, lad os få banket det op til en fest!

Billetsalget er startet, så skynd dig ind og find dine billetter lige her.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien