Noget at glæde sig til: Domestic og Hærværk flytter på Brandbygegaard
I slutningen af juni, nærmere bestemt den 27. juni, pakker folkene fra restauranterne Domestic og Hærværk deres køkkengrej, tjenerudstyr plus lidt ekstra og skifter til det udendørs liv på Brandbygegaard.
For fjerde år i træk bliver der sommerrestaurant på stedet, der til dagligt bebos af Lone Landmand og Søren Sørøver, og alle glæder sig, fordi det bliver noget ganske særligt. Igen.
Hver onsdag til lørdag er der åbent til frokost fra klokken 12.00 – 14.30 samt til aften kl. 18-22 og hver søndag er der frokoståbent. Fredage og lørdage aftener bliver der levende musik, men de dedikerede kokke, den imødekommende betjening og den uovertrufne stemning er selvfølgelig gennemgående fra onsdag til søndag.
Udgangspunktet er, at kokkene plukker, høster og samler i køkkenhaven, drivhuset, i bærmarken og hvor der ellers vokser spiselige sager og supplerer med fisk, kød m.m. af en oprindelse, alle kan være bekendt. Det bliver alletiders madoplevelse for gæsterne. Der er 3 frokostretter for 200,- og 5 aftenretter for 350,- kr.
Drikkevarerne, som serveres til maden, kommer også fra gården. Alt er produceret i Vinhuset Kvist & Vitus – de to gårdejeres håndværks-vineri, lige fra gin i den indledende drink, til cider, mousserende æblevine, rødvin, portvin, forskellige øltyper, saftevand m.m.
Spiseoplevelsen bliver stedbunden, über-økologisk, sjælevuggende og hjertevarm
De foregående år har der været en overvældende opbakning til det improviserede koncept – ingen kender retterne, før dagen er gået, månen er stået op, gederne har tygget i gæsternes fletninger og gæssene har givet et nap med. Det er anbefalelsesværdigt at bestille bord i god tid, for der er rift om pladserne.
Sommerrestauranten har oprettet et bookingsystem, så det bliver nemmere at reservere online her eller ring på tlf. nr. 71 54 15 15
Det hele finder sted på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder, og Sommerrestaurantens åbningsperiode er fra onsdag d. 27. juni til søndag d. 5. august.