Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ansat dræbt i Field’s: Nordisk Film Biografer lukker også ned i dag

Af Redaktionen

Nordisk Film Biografer har igen i dag – tirsdag d. 5. juli – valgt at holde alle deres 23 biografer i landet lukket.

Det sker, efter en af biografkædens ansatte mistede livet under søndagens skyderi i Field’s.

“Det er med stor sorg, vi kan bekræfte, at en af vores unge biografmedarbejdere i Field’s mistede livet ved søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie. Vi er dybt berørte, og vores tanker og medfølelse går til de pårørende.

Vores varmeste tanker og medfølelse går også til de øvrige ofre, pårørende, gæster og ansatte, der var til stede i Field’s søndag.

Vores ansatte i Field’s modtager krisehjælp. Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere.

Biografen i Field’s er foreløbig lukket frem til 11. juli. Vi håber på vores gæsters forståelse,” lyder det fra Nordisk Film Biografer i et opslag på Facebook.

Ansat dræbt i Field's: Nordisk Film Biografer lukker også ned i dag
Foto: Nordisk Film Biografer

To 17-årige – en ung mand og en ung kvinde – og en 46-årig russisk statsborger, som var bosiddende i Danmark, blev dræbt i forbindelse med de tragiske hændelser søndag i Field’s på Amager. Flere blev såret.

En 22-årig etnisk dansk mand er anholdt og sigtet for tre tilfælde af manddrab og syv tilfælde af forsøg på manddrab. Han er foreløbigt varetægtsfængslet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling i 24 dage.

To biografer holder lukket i Aarhus

Biografkæden oplyste mandag første gang om, at man ville lukke samtlige biografer i en kort pressemeddelelse og på mail til gæster, der skulle have været i biografen.

“Nordisk Film Biografer har en biograf i shoppingcentret Field’s. I lyset af søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie i Field’s holder Nordisk Film Biografer i hele landet lukket mandag den 4. juli.

Vores tanker og dybeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende.

Gæster, der har købt billetter til forestillinger mandag, vil blive kontaktet og vil få deres penge refunderet. Nordisk Film Biografer håber på jeres forståelse i denne svære situation,” lød det.

Ansat dræbt i Field's: Nordisk Film Biografer lukker også ned i dag
Nordisk Film Biografer Trøjborg. Foto: Google Street View

I Aarhus betyder det, at Nordisk Film Biografer fortsat holder lukket på både Tordenskjoldsgade (Trøjborg) og Skt. Knuds Torv i midtbyen.

Del artikel

Andre læser også