Nordisk topkok starter egen restaurant i Aarhus

Det er en af de skarpeste knive i køkkenskuffen, som har valgt Aarhus til sit næste projekt. Allan Poulsen er navnet. Han har været køkkenchef på Henne Kirkeby Kro og senest på Michelinrestaurant, Bagatelle, i Oslo. I sin tid på Henne Kirkeby Kro fik Allan Poulsen og hans team prisen som, årets bedste restaurant i Skandinavien. I Oslo stoppede han, da restaurant Bagatelle lukkede.
Et stenkast på kanten af Aarhus
Placeringen er valgt. Det er Det Gamle Mejeri på Vilhelmsborg, syd for Aarhus, som han overtager efter Søren Jacobsen og William Jørgensen, som også driver Michelinrestauranten, Gastromé, i Aarhus C. Det fortsætter de med.
Klar, parat og start den 31. marts
Nu er Det Gamle Mejeri jo allerede en veldreven restaurant i dag. Men alligevel, vil Allan Poulsen shine den op. Han overtager den, den 1. marts og vil bruge marts måned på at komme på plads på Det Gamle Mejeri.
Mad på øverste hylde
Ambitionen er, at maden skal være det bedste af det bedste. Råvarene skal selvsagt også være de bedste. Der vil være både menuer, men også a la carte køkken. Så det er ikke kun en restaurant med menuer, men også med signaturretter. Spændende bliver det. Velkommen til Aarhus, Allan Poulsen, vi glæder os til at følge dig og dit crew.