Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny takeaway, mad- og vinbutik åbner i de gamle Deli-lokaler i Risskov

Af Line Ingwar Karlsen

Så er fremtiden på plads for de smukke lokaler på Nordre Strandvej i Risskov. Her vil man blandt andet sætte fokus på takeaway af høj kvalitet. Det er i den tidligere Deli’en på Nordre Strandvej 2 i Risskov, det nye mad- og vinkoncept med navnet Nordly åbner. Fokus er på simpel mad af høj kvalitet og en ugentlig 3-retters menu til kun 125 kroner.

 

Kvaliteten i det nordisk køkken

Den gamle bevaringsværdige bygning på Nordre Strandvej 2 har fået en overhaling, så den er klar til at huse et mad- og vinkoncept med det hjemligt klingende navn Nordly. Et navn, der associerer til hygge og til kvaliteten i det nordiske køkken. Et bevidst valg, når man spørger ejerne om deres tanker bag konceptet.

Ny takeaway, mad- og vinbutik åbner i de gamle Deli-lokaler i Risskov

Nordly skal være det bedste alternativ til selv at lave mad – et takeaway sted, hvor det er nemt og rart at hente mad og drikke uden kompromis på kvaliteten. Man skal kunne være bekendt at hente og servere mad fra Nordly til både familie og venner, til hverdag og fest, fortæller Nordlys direktør, Michael Hornbæk, som er en af de tre stiftere af virksomheden.

 

En tre retters menu til 125 kroner

De 3 ejere har alle en stor kærlighed til mad og drikke, og det er en klar målsætning at skabe et mad- og vinkoncept, som er for alle og til meget rimelige priser. Således kommer menukortet til at bestå af få, men gode retter og varierer med en ny ugentlig 3-retters aftenmenu til kun 125 kroner og ugens frokost eller 3 stykker smørrebrød til kun 60 kroner.

 

Fire retters gourmetmenu

Vi vil lave mad til priser, man ikke selv kan lave den til. I stedet for at have et alen langt menukort, laver vi få retter af høj kvalitet og mængde. Således sparer vi på udgifterne og kan give folk en fantastisk oplevelse, hver gang de handler hos os, fortæller Michael Hornbæk.

Ny takeaway, mad- og vinbutik åbner i de gamle Deli-lokaler i Risskov

Åbner den 28. april

Foruden de daglige retter, og et velassorteret udvalg drikkevarer, tilbyder Nordly en månedlig 4-retters gourmetmenu samt mad ud af huset til større selskaber. Nordly åbner den 28. april, og holder herefter åbent alle ugens dage til frokost og aften.

 

Nordly

Nordre Strandvej 2
8240 Risskov

[mappress mapid=”735″]

Del artikel

Andre læser også