ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Normal udvider med kaffebar: Samme gode priser som du kender fra butikken

Af Freja Dumont

Hvad er bedre end en frisklavet kop kaffe to go? Måske en frisklavet kop kaffe to go, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Det kan du nu få hos den nye Kaffebar’ Rolig som ligger i forlængelse af Normal-butikken på Strøget.

Den danske kæde Normal er kendt for at sælge hverdagsprodukter som hårpleje, hudpleje, makeup og andet til husholdningen til fornuftige priser.

Men som det første sted i landet, er det nu også muligt at købe en frisklavet to go-kaffe, kolde drikke og diverse snacks direkte fra Normal-kaffeshoppen i Søndergade i Aarhus.

Normal udvider med kaffebar: Samme gode priser som du kender fra butikken

Normal udvider med kaffebar: Samme gode priser som du kender fra butikken

12 kr for kaffe to go

Kaffestedet fokuserer på at lave god kaffe til billige penge. Og for den nette sum af 12 kr. kan du få alt fra friskbrygget Caffe Latte og Cappuccino til Cortado og varm kakao.

Hos Kaffebar’ Rolig kan du altså nemt og billigt få tanket op på koffein- eller sukkerkontoen, når du er på shoppetur på Strøget eller handler ind i den 600 kvadratmeter store Normal-forretning, der er kædens største butik i Aarhus.

Normal har vokseværk

Normal åbnede sin første butik i Silkeborg i april 2013 – og siden er det gået stærkt. I dag ligger der seks butikker i Aarhus og mere end 90 butikker rundt omkring i Danmark.

I udlandet er Normal repræsenteret i både Norge, Sverige, Holland, Frankrig og senest i Finland, hvor den første butik åbnede i februar 2021.

Normal er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi de importerer varerne fra distributører overalt i EU.

De køber varerne dér, hvor de er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled.
Derfor kan du ofte spare 30-60 procent sammenlignet med markedsprisen.

Og det har vist sig at være en god forretning at sælge helt normale mærkevarer til gode priser. I regnskabsperioden 2019/2020 omsatte Normal nemlig for 2,3 milliarder kr.

Hvad: Kaffebar’ Rolig
Hvor: Søndergade 39-43
Hvornår: Alle hverdag 7.00-19.00, lørdag 8.00-18.00, søndag 9.00-17.00

Del artikel