Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af gastronomiens superstjerner gæster Norsminde

Af Jan L. Pedersen

Søndag den 22. september kl. 13.00 sker der noget anderledes på Norsminde Kro. Den nærmest legendariske kok og køkkenchef Dirk Luther flytter hele sit køkken til Norsminde Kro for en dag. Det bliver stort.

 

Dirk Luther har til daglig sin gang på Restaurant Meierei Dirk Luther, som ligger på det 5 stjernet Hotel Alter Meierhof. Restauranten har to michelinstjerner og ligger direkte ud til Flensborg fjord med en storslået udsigt. Den er uden tvivl en af Tysklands mest kendte restauranter og et kulinarisk flagskib. Dirk Luthers stil er et klassisk fransk køkken med moderne accenter.

 

Fineste besøg i Norsminde Kros historie

Køkkenchefen selv, Dirk Luther, kommer til Norsminde sammen med sit team. Han vil lave en passende fire-retters menu, med tilhørende snacks og sødt til kaffen. Søren Pedersen vil sammen med Dirk Luther lave en tilhørende vinmenu. Det skal nok blive spændende , når man ved, hvad kælderen på Norsminde Kro har at byde på.

Norsminde Kro

Vil give flere muligheden for en gastronomisk oplevelse

Restauratør og ejer af Norsminde Kro, Søren Pedersen, fortæller, at han er både stolt og glad for, at Dirk Luther har indvilliget i at komme til Norsminde og lave den samme mad, som serveres på Meierei Dirk Luther. Ikke engang Søren Pedersen ved endnu, hvad menuen kommer til at indeholde. Men der er nok ingen tvivl om, at det bliver en oplevelse af de store.

Norsminde Kro og havnen

Både med og uden overnatning

Der er kun godt 40 ledige pladser, så mon ikke der bliver rift om dem. Oplevelsen kan købes med og uden overnatning. Et sådant arrangement vil alt andet lige trække gæster lang vej fra, og for dem er der mulighed for en overnatning i dobbeltværelse inklusiv kroens store morgenbuffet. Prisen er 1495 kroner. Hvis du kun ønsker at deltage i frokosten, er prisen 1195 kroner. Så man får altså en overnatning inklusiv morgenmad til 300 kroner. Men ikke mindst sparer man en turen til Flensborg og hjem igen. Det er også værd at tage med i sine overvejelser. Byens Spiseguide vil med garanti være repræsenteret ved denne historiske frokost.

Norsminde Kro en sommerdag

 

Norsminde Kro – Brasserie & Restaurant

Gl. Krovej 2
8300 Odder
Telefon +45 86 93 24 44
Mail: norsminde@norsminde-kro.dk
www.norsminde-kro.dk

 

 

Del artikel

Andre læser også