Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Norsminde Kro – fra skrot til slot – Danmarks bedste Bo & Spisested

Af Jan L. Pedersen

Norsminde Kro er det bedste sted at opleve kombinationen at spise og sove. I år løb de med førstepladsen som landets bedste bo- og spisested. ”Det er næsten pudsigt at eventyret om den grimme ælling er lige så gammelt som vores kro, og historien er den samme”. Det siger restauratør Søren Pedersen om Norsminde kro, der søndag aften modtog prisen som bedste Bo&Spis adresse i Danmark, uddelt af Den Danske Spiseguide.

 

”Vi startede på en total nedslidt kro tilbage i 2003, som ingen ville rører ved. Langsomt har vi total renoveret, og genopbygget kroens mange indvendige lokaler. Værelserne er individuelt indrettet og vi har opbygget en stor vinkælder, som blandt andet fungerer som restaurant, og et brasseri der afløste den legendariske krostue på Norsminde”, siger Søren Pedersen. Brasseriet og satsningen på har uden tvivl gjort Norsminde Kro til det attraktive sted det er i dag. Der kommer Gastroturister fra hele Danmark plus en del fra udlandet.

 

Lækre lokaler er der mange der har, men ikke mange der har vores beliggenhed. Dertil kommer vores mange lokale leverandører, der dagligt forsyner os med områdets unikke produkter, som vi for nogens vedkommende, selv er med til at udvikle, og samtidig har eksklusiv retten på, siger Søren Pedersen.

 

Vi er rigtig glade for prisen, der virkelig er kulminationen på mange års hårdt arbejde. Samtidig skal vi være meget beviste om, at uden vores lokal samfund, og her igennem vores mange gæster havde vi aldrig fået denne pris. Vores gæster har fulgt os fra starten, og kender vores historie, der kort og godt går ud på, at vi udvikler og renoverer den gamle kro, i det tempo der passer med, at vi aldrig skal spørge banken, og det er vi glade for”, slutter Søren Pedersen.

 

Det er den Danske Spiseguide der har haft øjnene på kroen, og har gennemgået service, værelser samt bespisningsmuligheder i både brasseriet og gourmetrestauranten. Herudover er der lavet et specielt check på morgenmaden. Den personlige betjening, har også været under lup”. Så endnu en flot sejr til Norsminde Kro og Aarhus.

 

 

Del artikel

Andre læser også