ANNONCE
NorthSide 2018: Folk strømmer til
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

NorthSide 2018: Folk strømmer til

Af Freja Dumont

Sol over Ådalen lyder vejrudsigten for de tre dage, NorthSide 2018 løber af stablen. Få mennesker stod klar, da hegnet blev åbnet i dag klokken 13. Måske fordi mange havde deltaget og fået armbånd på til forfesten på HeadQuarter dagen inden. Så indtil videre fungerer logistikken upåklageligt, og humøret er i top.

 

NorthSide 2018: Folk strømmer til

Ingen festival uden mad

En festival kræver mad. Der er flere nye madboder at finde på pladsen, men også gamle kendinge er tilbage. NorthSide har et 100% økologisk menukort på tværs af alle boder. En række udvalgte boder, stiller op, så man kan se præparationen af maden. Gæsterne kan dermed se, at maden på NorthSide er frisk og bliver lavet på stedet. Så der bliver bagt, kogt, grillet og friteret rundt om på pladsen hele dagen. Vi glæder os til at se nærmere på Ferdinands toetagers restaurant, på Spiselaugets boder og håber på at finde noget overraskende og nyt på NS18.

Northside 2018

Musikprogrammet ser spændende ud

Der er god variation. Hipster-festivalen med fokus på indiemusik har i år fået mere rap og hiphop på programmet. Bl.a Gilli/Kesi og Body Count Feat. Ice-T og The Internet. Men også store navne som Björk, Queens of the Stone Age, The National, Beck, N.E.R.D og Liam Gallagher slår vejen forbi festivalen. To danske ikoner C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy samt popduoen Nik og Jay vil helt sikkert også blive et tilløbsstykke.

NorthSide 2018: Folk strømmer til

God festival!

 

Del artikel