Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Northside 2018: Her er talsmandens top 3

Af anders@sommersangdigital.dk
John Fogde på festivalpladsen til kåringen af NorthSide 2015 signaturcocktailen
John Fogde på festivalpladsen til kåringen af NorthSide 2015 signaturcocktailen

Talsmand for Northside Festival, John Fogde, kommer med sit bud på en top tre over årets musiknavne

 

 

1 Beck

Jeg har lige hørt Beck i London, og det var et absolut højdepunkt for mig. Han har fra sine mange plader materiale til at skabe en koncert, der er mørk og dyb, men denne gang har han valgt at sammensætte en party-setliste. Han har netop udgivet en popbasker og kommer med det mest funky og Prince-agtige musik. Beck er bare min tids David Bowie. Han hopper rundt i stilarterne og overrasker hele tiden.

 

2 Liam Gallagher

Forsanger Liam Gallagher for Oasis synger klassikerne derfra og egne sange. Han har hidtil kun optrådt i England, og folk er helt på røven derovre. Dette er han første soloshow. Vi har arbejdet intensivt i ni måneder på at få ham med, og det er lykkes, fordi Northside har et godt ry i branchen. Artisterne er i centrum her, så de har optimale arbejdsforhold.

 

3 Father John Misty

Han er en dekadent verdensmand. En type som kan virke arrogant og selviscenesættende, men han gør det elegant. Han har bygget en figur op, der er charmerende og fantastisk, og formår at fortælle vanvittige historier fra figurens liv. Han skal bruge strygere og blæsere i år, og vi tror, at han hyrer lokale ind – det er altid sjovt.

 

Del artikel

Andre læser også