ANNONCE
NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Af Line Ingwar Karlsen

Det måtte jo ske. Nu kan du sidde på en restaurant og spise din mad med udsigt til de store scener på NorthSide. En af de bedste og altid sikre restauranter i Aarhus er uden tvivl Ferdinand. De er kendt som brasserie og restaurant i den bedste ende. Ferdinand har før været på NorthSide, både med almindelig restaurant og VIP bespisning. I år har de både restaurant for alle gæster, og en restaurant kun for dem med VIP billetter.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Telt i to etager og udsigt til to scener

Placeringen i år bliver på toppen, der hvor der var Champagne- og vinbar samt østersbar sidste år. Der er udsigt direkte til grøn scene, og blå scene ligger til venstre. Der bliver 400 kvadratmeter og plads til 400 spisende gæster. På pladsens højeste punkt bliver der terrasse, hvor du kan sidde og se koncerterne. Det bliver stort og et tiltag, der vil noget. Restauranten er delt i to, hvoraf den ene del kun er for VIP, mens den anden del er for alle os andre.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Hvad er der så på menukortet?

Hos Ferdinand på NorthSide bliver der seks forskellige retter. Alle 100% økologiske. Det bliver ordentlig mad på samme niveau som hos Ferdinands restaurant ved åen i Aarhus. Retterne kan købes a la carte, og som menu. Som eksempel koster en hovedret 175 kroner. Menuen og retterne er den samme for alle. Der kan også vælges en Ferdinand Flight. En menu bestående af comfort food serveret til deling ved bordet a la ”family style”.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Et rigtigt restaurantkøkken

Flere og flere festivalgæster stiller større krav til maden. Den tendens ser ud til at fortsætte. NorthSide har flere år slået på, at de har nogle boder, som kan lave mad. Det har de også, men de har ikke været mærkbart bedre end andre festivaler. Men nu ser det ud til, at de igen opgraderer, og med Ferdinand og de 400 siddepladser er det et stort skridt i den rigtige retning.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Restauranten åbner klokken 12.30, og indtil festivalen lukker. Ventetid forventes der ikke meget af. Da det er hurtig mad og de fire kasseapparater sørger for, at der kommer flow i det.  

 

Åben til klokken 2 om natten

Ferdinand har endnu en god nyhed i ærmet. Så længe festivalen er i gang, er køkkenet åbent. Det åbner klokken 12 og lukker cirka klokken 2.00, når pladsen lukker.

NorthSide 2018: Ferdinand laver “rigtig” restaurant i to etager med plads til 400 gæster

Menukortet

Menuen er særligt sammensat til NorthSide 2018 og er 100% økologisk.

 

 

Rødspætte Goujons
Friterede sprøde Vesterhavsrødspætter, tartarsauce, lime, peberrod, glaskål og små salater

 

Ferdinand Salaten
Grand Cru skinke og avocado, granatæble, agurk, tomatchips og orientalsk sauce

 

Fettuccine ”Festival”
Kylling, rød karry, broccoli, hvidløg og cherrytomater

 

Tartare de Boeuf

 

Sliders
Spicy kalvebryst, ”slaw”, pickles og sennepsmayo
Friske danske jordbær med aromatisk fløde, hvid chokolade og nøddeknæk

 

Sides:
Pommes og aioli, surdejsbrød og smør fra Naturmælk

 

Hele menuen med seks retter koster 375 kroner.

 

Upgrade til Royal Flight
Inkl. et glas champagne og friske trøfler på en af retterne.

 

Pris pr. person 500 kroner.

 

Del artikel