Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Norwegian aflyser cirka 3000 afgange og implementerer midlertidig hjemsendelse på grund af COVID-19

På grund af situationen med COVID-19, forbereder Norwegian aflysning af 3000 afgange fra midten af marts til midten af juni. Det udgør cirka 15 procent af den total kapacitet i denne periode. Selskabet har også sat flere andre tiltag i værk, der inkluderer midlertidig hjemsendelse af et væsentligt antal af sine ansatte.

 

Sidste uge oplevede Norwegian lavere efterspørgsel på fremtidige bestillinger. Som konsekvens aflyser selskabet cirka 3000 afgange. Det vil berøre hele rutenetværket. Flere detaljer vil blive delt, så snart de er klar til at blive implementeret. Berørte kunder vil blive informeret om disse ændringer, så snart de indføres.

 

”Det er en kritisk periode for luftfarten, også for os i Norwegian. Vi opfordrer myndighederne til øjeblikkeligt at indføre tiltag for at reducere den økonomiske belastning for flyselskaberne for at beskytte afgørende infrastruktur og arbejdspladser”, siger koncernchef i Norwegian, Jacob Schram.

 

”Desværre vil aflysninger påvirke en betydelig andel af vores kolleger i Norwegian. Vi har indledt formelle dialoger med vores fagforeninger om midlertidige hjemsendelse. Vi vil fortsætte den konstruktive dialog med fagforeninger og medarbejdere for at komme igennem denne svære situation sammen”, siger Schram.

 

Norwegian vil opdatere sine kunder, det finansielle marked og medierne så snart, nye tiltag implementeres.