Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse NS19: Phlake er blevet NorthSides husband

Af anders@sommersangdigital.dk

Phlakes stil og stemning passede godt til en sen eftermiddag her på NorthSides første dag, hvor der endnu ikke er kommet fuld knald på festen. Folk nød musikken, og i løbet af den times tid bandet spillede, bredte der sig en stemning af festival og havefest på pladsen.  

 

Anmeldelse NS19: Phlake er blevet NorthSides husband

 

Husband

Efter Tove Lo begyndte en folkevandring mod Blue Stage og Phlake, som for tredje gang på kun fire år optrådte på NorthSide. Første gang var i 2016, anden gang i 2017 og efter at har sprunget et enkelt år over, er de i år klar til at spille for Ådalens publikum igen. Dette giver dem, ifølge sceneværten Nicholas Kawamura, tilnavnet NorthSides husorkester.

 

Phlake består af Mads Bo Iversen og Jonathan Elkæk. De starter meget stille og rolig ud med numrene Gazette’ og ‘Faded’. Begge numre er i Phlakes velkendte stil, som de selv kalder Rhythm & Balls.Anmeldelse NS19: Phlake er blevet NorthSides husband

Vi har ventet på det her

Forsanger Mads Bo introducerer det tredje nummer med ordene: ‘NorthSide – har I det godt? I ser smukke ud. Det er en fornøjelse at være tilbage på Northside. Vi har ventet hele vinteren, hele foråret og den smule sommer vi har haft på at spille for jer.’ En fin intro til det næste nummer, ‘Waited all summer’. Et godt nummer som svingede. Storhittet ‘The Rascal’ tog over, og i takt med at trommerne satte mere gang i rytmen, kom der også mere gang i publikum. Det smittede af, og festen begyndte.

 

Fucking varmt

Der kom mere liv på scenen. Om Mads Bo vil prøve at efterligne Tove Lo’s optræden, vil vi lade være usagt, men han smed de lange bukser, til stor begejstring for det kvindelige publikum, mens han konstaterede, at her er fucking varmt – hvilket passede med, at vi nu skulle en tur til ‘Costa Rica’. Publikum sang med på hittet, og Mads Bo konstaterede, at det lød fantastisk.

 

‘Det er fucking hyggeligt at synge sammen med jer’, og det var lige præcis det, som kendetegnede koncerten: Den var hyggelig.Anmeldelse NS19: Phlake er blevet NorthSides husband

Benal kom forbi

‘Pregnant’ sætter ekstra gang i publikum – selv helt nede ved bordene synges der, og Phlake viste deres glæde på scenen. Stemningen øges yderligere, da Benal kom på scenen og gav nummeret ‘Tænker lidt på dig’ sammen med Phlake. Nu var der for alvor gang i både havefest og koncert. Angel Zoo som sidste nummer fik stemningen til at toppe.

 

Vurdering

Præcis som man kunne forvente af Phlake, leverede de en rigtig god optræden og koncert. God performance, velspillet og sikkert. De havde en levende kontakt til publikum og deres hits kan alle synge med på. Dette udløser 5 stjerner.

 

Anmeldelse NS19: Phlake er blevet NorthSides husband

 

 

 

Del artikel

Andre læser også