Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er det sommer: Nu åbner to populære attraktioner i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune

Torsdag den 1. juni åbner to af byens store sommerattraktioner. Havnebadet på Aarhus Ø og udendørsbassinet på Aarhus Svømmestadion er klar til at byde sommerens gæster på en svalende dukkert.

I dag, torsdag den 1. juni, er officielt årets første sommerdag!

Meteorologerne lover skyfri himmel og temperaturer i tyverne. Så rammerne er helt optimale, når Havnebadet på Aarhus Ø og det udendørs bassin på Aarhus Svømmestadion tager hul på en ny sæson.

”Åbningen af vores udendørs bassiner er et af de sikre tegn på, at sommeren er over os.

De udendørs bassiner er enormt populære, og jeg glæder mig til, at de igen bliver fyldt med glade aarhusianere, der nyder sommeren, vandet og fællesskabet, ” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse.

Benyt dig af nyetableret sauna

Havnebadet på Aarhus Ø besøges hvert år af op mod 100.000 gæster, der enten tager sig en svømmetur, soler sig eller benytter saunaerne.

På svømmestadion er det ligeledes muligt at benytte en nyetableret sauna.

TrygFondens livreddere sørger for sikkerheden på Havnebadet, mens livredderne på Aarhus Svømmestadion både holder styr på badegæsterne i udendørsbassinet samt byder på saunagus i udendørssaunaen i udvalgte perioder.

En anden af sommerens attraktioner, badeanstalten Den Permanente åbner for gæster på mandag den 5. juni, hvor mange har fri, da det et Grundlovsdag.

Del artikel

Andre læser også