Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Findes i London og Tokyo: Nu åbner Red Bull kæmpestort gaming-univers i Aarhus

Af Freja Dumont

Red Bull Gaming Sphere Aarhus bliver fra fredag den 21. april centrum for Red Bulls gaming og esports aktiviteter i Danmark og Nordeuropa og vil fungere som en sammensmeltning af et event-space, gamingcenter, turneringsvenue og broadcasting studie.

Red Bull Gaming Sphere Aarhus er det fjerde Red Bull gamingcenter i rækken efter venues i storbyerne London, Tokyo og Stockholm.

Det nye gaming- og esports venue bliver en del af Tech City Aarhus og får adresse hos C4 Gaming på Ankersgade 12C, 8000 Aarhus C. 

I Red Bull Gaming Sphere Aarhus kan både rutinerede gamere og interesserede gæster se frem til mere end 160 PC-gaming-stationer.

De nyrenoverede lokaler vil også indeholde en esports arena, et broadcastingstudie, et streamer/content creator-rum, et konsol-område, Simracere, et bootcamp-rum, en take-away restaurant (Bytes) og meget mere.

Op mod 30 årlige events

I samarbejde med C4 Gaming, som har drevet gaming-center i Aarhus siden 2016, vil Red Bull Gaming Sphere Aarhus afholde minimum 20-30 årlige events.

Disse events kommer til at bestå af alt fra visning af de største turneringer (watchparties), spiludgivelser, signing-sessions til meet’n’greet med branded Red Bull-pro hold og -spillere, finale-events på større turneringer og ligaer.

Ugentligt vil der blive afholdt konkurrencer og begivenheder. Der vil altså være noget for enhver smag, og besøgende i Red Bull Gaming Sphere kan glæde sig til flere timers underholdning.

“Vi er beæret og stolte over, at Red Bull har valgt at samarbejde med os omkring deres Red Bull Gaming Sphere-koncept i Danmark, og vi glæder os til at kunne invitere alle ind til en premium gaming oplevelse, når vi slår dørene op den 21. april, ” siger C4 Gaming’s CEO, Hassan Abdirahman.

Grand Opening med flere happenings

Red Bull Gaming Spheres åbner officielt fredag den 21. april klokken 15. Åbningsfesten byder på flere spændende happenings, herunder en paneldebat omhandlende esport i Danmark, meet’n’greet med Red Bull-spillere/-creators, en showmatch, live-streaming, giveaways og konkurrencer.

Undervejs serveres gratis Red Bulls, og gæsterne kan frit benytte de forskellige gaming-stationer.

Som en del af Tech City Aarhus, indgår Red Bull Gaming Sphere også i partnerskaber med blandt andet AOC, AMD og TwistedMinds.

Del artikel

Andre læser også