Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du åbnet julegaverne? Nu begynder udsalget

Dansk Supermarked 2015 © Foto: Jesper Rais, www.raisfoto.dk
Dansk Supermarked 2015 © Foto: Jesper Rais, www.raisfoto.dk

Knapt er de sidste julegaver pakket ud, før byens butikker fyrer op under udsalget.

 

Der er gaver, der skal byttes – så held og lykke med at gå i byen fredag den 27. december, den første rigtige åbningsdag efter jul – og så er der ellers store penge at spare på alt fra tøj og sko til lamper, møbler, elektronik og nips.

 

Vi kan ikke give et samlet overblik her, men vi kan lave nogle stikprøver, og der er gode tilbud klar fra fredag morgen:

 

Storcenter Nord inviterer til “Shop amok” og lover store besparelser på bl.a. tøj, sko, køkkengrej, legetøj og bøger – uden dog at konkretisere det nærmere.

www.storcenternord.dk

 

Salling slår dørene op fredag kl. 08 og fortsætter helt til kl. 22 med tilbud på et utal af varer og besparelser på helt op til 60 procent. Byens store varehus lancerer traditionen tro “Byens største udsalg”, og allerede nu er der gang i tilbuddene på Sallings webshop. Desuden er det eksklusive supermarked i kælderetagen godt i gang med at line lækkerier op til nytårsaften.

www.salling.dk

 

Også supermarkederne lægger op til en ny forbrugsfest. Kvickly tilbyder bl.a. oksemørbrad til 89,95 kr. pr. 500 gram, hamburgerryg til 19,95 pr. 500 gram, og udvalgte flasker spiritus til 85 kr. Kvickly holder åbent fredag – mandag kl. 08-21 og nytårsaften kl. 08-15.

www.kvickly.dk

 

Føtex kan også være med: Foruden de klassiske ingredienser til en nytårsmiddag lokker den Salling-ejede kæde med tilbud på udvalgt legetøj, fladskærms-tv og cykler.

www.foetex.dk

 

Magasin springer naturligvis med på udsalgsbølgen. Når Magasin åbner fredag morgen, er der op til halv pris på bl.a. børnetøj, lingerie, herre- og dametøj, damesko og boligtilbehør. En Neo Dot Deily-kjole fra Mads Nørgaard er således nedsat fra 1.000 kr. til 600 kr., imens der er 30 procent at spare på skjorter fra Ralph Lauren. Magasin åbner allerede fredag den 27. december kl. 07.

www.magasin.dk

 

Imerco lover intet mindre end et kæmpeudsalg – og med store bogstaver. Kæden af isenkræmmere giver allerede nu 20 procent rabat på alt online og fri fragt ved køb over 450 kr., og når butikkerne slår dørene op fredag morgen, er det med tilbud om halv pris på Global-knive, mindre end halv pris på Eva Solo-vinglas, og intet mindre end 2.400 kr. i besparelse på en Imerco Home Flagermusstol i bøffellæder, som normalt koster 2.999,95 kr. Imerco åbner fredag den 27. december kl. 9.30.

www.imerco.dk

 

Decorate Shop excellerer i det meste inden for brugskunst og boligindretning. Blandt bestsellerne hos Decorate Shop er de farverige puder fra Hay, Kubus-lysestagen fra by Lassen og duftlys fra Skandinavisk. Desuden finder du et bredt udvalg fra keramik og køkkenudstyr til tøj, galleri og møbler. Butikken åbner fredag kl. 10.

www.decorateshop.dk

 

Skal der fyres lidt ekstra op i soveværelset, kan Højbjerg-virksomheden Sinful tilbyde op til 60 procent rabat på sine varer, der dækker et bredt spektrum i kategorierne sexlegetøj og lingerie. Sinful er en erotisk webshop, der sender varer fra dag til dag, og som gerne stiller rådgivning til rådighed.

www.sinful.dk

 

Nu da vi er i soveværelset, kan Georg Jensen tilbyde blød luksus til nedsatte priser. Fredag – og kun fredag – kan du tage to sæt Cubicle-sengetøj af 100 pct. egyptisk bomuld med hjem for 1.200 kr. Tilbuddet gælder både online og i butikkerne.

www.damask.dk

 

Måske er der brug for lidt frisk luft og en udflugt for hele familien. Her er Tivoli Friheden behjælpelig: Udsmykningen med hele 300.000 julelys og de flere end 40 forskellige madboder er åben fredag den 27. december til og med mandag den 30. december, og der er mulighed for at købe næste års sæsonkort med rabat. Stort set alle forlystelser kører.

www.friheden.dk

 

Hos Atlantis Rejser har man gode erfaringer med at sende gæster af sted til varme destinationer i en kølig tid, og lige nu ligger henholdsvis Egypten og Dubai øverst på rejsebureauets top fem-liste. Tilmed med nedsatte priser.

www.atlantisrejser.dk