Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pølsehorn og croissanter til døren: Nu bringer 7-Eleven ud i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Kender du det med at vågne op om morgenen og drømme om morgenkaffe og croissant leveret til døren?

Den drøm kan du nu udleve, for 7-Eleven har netop lanceret direkte levering til din dør i Aarhus.

7-Eleven lige til døren

Covid-19 har fået mange virksomheder til at tænke kreativt og gentænke deres forretningsmodel for at tilpasse sig det delvist nedlukkede samfund.

Det har også gjort sig gældende for 7-Eleven, som har lanceret deres egen leveringstjeneste ved navn ’7-Eleven Delivery’.

Allerede den 1. december 2020 blev tjenesten udrullet i København, og nu er turen så kommet til både Aarhus og Aalborg.

Her er det nu muligt at bestille alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og lækre drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.

Du kan bestille 7-Eleven Delivery på www.7-Eleven.dk/levering. Der leveres fra 06:30 til 21:30, og levering koster fra 49 kr. og bliver leveret af Takeout.

Lige nu får du gratis levering på første ordre med rabatkoden ”GRATISLEVERING”.

Pølsehorn og croissanter til døren: Nu bringer 7-Eleven ud i Aarhus
PR-foto

Fra proteinbarer til batterier

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel.

Først og fremmest er sundere takeaway stadig i undertal, og her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med stærke partnere som blandt andre Cofoco, The Protein Kitchen og Palæo.

Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet, hvor man kan vælge at få varer som chokolade, mælk, batterier og andet, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid.

En service der ikke findes i markedet i dag.

”Vi tror, at vores kunder vil tage godt imod 7-Eleven Delivery. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid.

Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen.

Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle,” har Jesper Østergaard, adm. direktør for 7-Eleven Danmark, tidligere udtalt.

Del artikel

Andre læser også