ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Internationalt navn aflyste: Nu har Smukfest fundet afløseren

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Smukfest/Allan Henriksen
Foto: Smukfest/Allan Henriksen

Mandag kom det første store afbud til årets Smukfest, da amerikanske Limp Bizkit meldte aflyste pga. sygdom.

To dage senere er afløseren nu fundet.

“Vi er så glade for at kunne fortælle jer, at Kashmir spiller på Stjernescenen onsdag den 3. august kl. 23:45 i stedet for Limp Bizkit, der desværre måtte aflyse deres tour.

Det bliver helt særligt og ifølge bandet “det sidste Kashmirshow”,” lyder det fra Smukfest på Facebook.

‘Vi er glade for at hjælpe’

Også Kashmir har delt nyheden med sine følgere på sociale medier.

“Efter det uheldige afbud fra Limp Bizkit har Smukfest rakt ud til os og spurgt, om vi kan hjælpe med at udfylde hullet. Vi er glade for at hjælpe, så… vi kommer til at se jer igen den 3. august på Smukfest,” lyder det fra rockbandet.

Bandet, som består af Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, gik for otte år siden i selvvalgt dvale, men i år har de gjort comeback med en række optrædener – bl.a. på NorthSide.

”Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen.

Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen, og vi skylder både os selv – og i særdeleshed vores publikum – at fejre vores fællesskab, og det vi har opbygget sammen”, fortæller forsanger Kasper Eistrup ifølge Smukfest.

Stjerneparade optræder

Smukfest finder sted i Bøgeskoven ved Skanderborg fra 31. juli til 7. august.

Festivalen har trods Limp Bizkits afbud store internationale navne som Justin Bieber, Melanie C (Sporty Spice), Gorillaz og Kygo på plakaten.

På det seneste har der dog også hersket en del nervøsitet og usikkerhed om, hvorvidt hovednavnet Justin Bieber mon ville blive klar til Smukfest.

Men i går gjorde festivalen det klart, at Bieber bliver klar til sin optræden 3. august – samme aften, som Kashmir spiller.

Du kan se hele den detaljerede spilleplan for Smukfest 2022 lige her

Del artikel

Andre læser også