Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu kan du købe populær dansk el-ladcykel i Aarhus

Af Annoncør

Det er ingen hemmelighed, at det er blevet populært at besejre de mange lange og stejle bakker i Aarhus med motorhjælp på cyklen. Men det kræver også god og pålidelig kvalitet.

Det danske mærke Wildenburg laver en af danskernes foretrukne el-ladcykler på markedet. Den kan nu købes lokalt hos Aarhus Cykler, som for nyligt er flyttet til Frederiks Allé 49. Selvom man kan købe billigere ladcykler på nettet, så er det værd at tage den lokale service med i overvejelserne, når man skal ud for at købe en ladcykel.

– Vi har længe været på udkig efter en god ladcykel i høj kvalitet, men som stadigvæk er prisvenlig, da vi er begyndt at få stor efterspørgsel på netop sådan en type el-ladcykel, som alle kan have råd til, men i en stabil og fornuftig kvalitet, siger Jan Lund, indehaver, Aarhus Cykler

– Vi reparerer og servicerer alle former for cykler – herunder ladcykler. Det er vi kendte for, og derfor er det også oplagt, at vi selv forhandler denne type cykler.

Det kan være fristende at købe en billig ladcykel online fra Sjælland eller Fyn, men det kan blive en dyr fornøjelse i længden, og derfor anbefaler den garvede cykelmand, at man handler lokalt:

– Vi skal bogstaveligt talt se kunderne i øjnene, når de kommer her i butikken, og derfor er vi nødt til at kunne stå inde for både service, kvalitet og garanti. Samtidigt er der mange praktiske fordele ved at handle lokalt, hvis noget skal justeres eller går i stykker, siger Jan Lund.

Fra online-salg til lokal service

Det er en forholdsvis ny strategi for Wildenburg, at el-ladcyklerne nu sælges gennem den lokale cykelfagmand.

Igennem knapt ti år er ladcyklerne blevet solgt online, men gennem årene er mærkets ladcykler løbende blevet forbedret, og kvaliteten er nu højere end nogensinde før. Blandt andet på den baggrund, har Wildenburg valgt at skifte kurs:

– Det er vigtigt for os som brand, at vi har nogle pålidelige og troværdige forhandlere rundt omkring i landet, som kan deres kram, og som har knowhow, viden og interesse for vores produkt, siger CEO ved Dansk Cykelsalg, Kim Holmgaard, der står bag Wildenburg-mærket, og fortsætter:

– Vi har gennem årene lært mange lokale cykelhandlere at kende rundt omkring i landet, og derfor har det ikke været tilfældigt, at vi har valgt at samarbejde med eksempelvis Aarhus Cykler, da vi ved, at de er nogle af de bedste i landet til at håndtere og servicere ladcykler,

Der kommer større og større efterspørgsel på, at man kan se og afprøve en el-ladcykel inden køb, for selvom ladcykler kan ligne hinanden, så kan der være stor forskel i virkeligheden. Det kan det aarhusianske cykelpublikum nu gøre brug af hos blandt andet Aarhus Cykler i Aarhus, Polar Cykler i Aalborg og CykelKram i Kibæk. Man kan altid se en opdateret forhandlerliste på Wildenburgs hjemmeside.

Hvilken el-ladcykel er bedst?

El-ladcyklerne fra Wildenburg håndsamles i Danmark, og er blevet dyrere end tidligere, men det er der mange gode grunde til. Den nyeste model, Wildenburg City E-Cargo er blevet opgraderet med helstøbte magnesiumhjul, så der i hvert fald ikke bliver problemer med eger, der knækker!

En ny model med centermotor kommer på markedet i løbet af sommeren 2023. Den vil blive markedsført under navnet Wildenburg Urban E-Cargo, og være nøjagtigt magen til City – blot med centermotor.

Både City og Urban fås i forskellige farver, og er udstyret med hydrauliske skivebremser på alle tre hjul. Den har også anti-tilt og styrdæmpere for ekstra kørekomfort og sikkerhed, stærkere baghjulsmotor end alle andre i klassen samt farvedisplay og stor udstyrspakke med i prisen; altså kraftige sædehynder, bundmåtte, kaleche, seler, oplader og batteri skal man ikke betale ekstra for.

Wildenburgs tidligere modeller har alle udmærket sig ved at være kåret som bedst i test på forskellige testsider i mange forskellige kategorier. Med årets opgraderinger, regner man hos Wildenburg med, at det er en tendens, der fortsætter i år:

– Vi har store forhåbninger om, at mange vil mene, at vi er bedst i test, bedst til prisen og så videre. Den nye serie af ladcykler er det ypperste, vi nogensinde har produceret, og vi er sikre på at kunderne også gerne vil give lidt ekstra for god kvalitet og driftssikkerhed i el-systemet og på mange andre komponenter, siger Kim Holmgaard, Dansk Cykelsalg.

Det er muligt at tilkøbe masser af ekstraudstyr både online og hos den lokale forhandler, som fx barnestole, isofix-beslag, heldækkende regnslag, gps og trådløse alarmer.

Del artikel

Andre læser også