Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En æra er forbi: Nu kan du overtage ikonisk restaurant

Af Ane Johanne Damgaard

En æra er måske snart forbi.

Mackies har været et vaskeægte Aarhus-varemærke, som har tiltrukket folk fra nær og fjern i massevis. Restauranten har tidligere været på toppen af restaurantscenen i mange år, men nu er det for ejerne tid til at give bolden videre.

Der har i noget tid været uklarhed om, hvorvidt Mackies skulle sælges eller ej.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Nu har egendomsmægleren Nordicals annonceret på deres hjemmeside, at man kan overtage restauranten med al inventar og føre den videre.

En imponerende historie på bagen

Bygningen lagde i 1970’erne hus til et af byens allerførste pizzeria. I 1980 kom det i hænderne på Mickey Lee, der var en DJ fra Blackpool Mackies startede. Og da blev Mackies, som vi kender i dag, til.

Alle aarhusianere kender til den ikoniske bygning og Mackies menukort, der har budt på alt fra sprøde amerikanske pizzaer til store og saftige burgere.

Mackies har en imponerende historie på bagen og har ikke kun lokket aarhusianerne ind efter en pizza, men også turister fra resten af Danmark og uden for landets grænser.

Før restauranten videre

Nu er det blevet tid til, at restauranten skifter hænder.

Og her har man ifølge salgsopstillingen to muligheder…

Nordicals skriver, at man kan køre et fantastisk sted videre fra, hvor det slap, men man kan også opstarte et helt nyt koncept på byens (måske) bedste beliggenhed.

Til de få, der ikke ved det, så ligger Mackies for enden af Strøget lige overfor Aarhus Domkirke.

Lejemålet består af intet mindre end 261 kvadratmeter i stueplan, 204 i kælderplan og 38 kvadratmeter disponibelt areal. Der er 125 siddepladser i stuen og 44 i kælderen. Udenfor kan der være 56 gæster.

Den heldige, der overtager lejemålet, får det overdraget med alt inventar inklusiv et helt komplet køkken til en pris på 1.000.000 kr.

Del artikel

Andre læser også