Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varm op på vandet: Nu kan du sejle gratis til og fra festival

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Aarhus Sail Event
Foto: Aarhus Sail Event

Aarhus Jazz Festival står for døren, og i år kan du opleve noget helt nyt under festivalen.

I forbindelse med en række koncerter i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er der nemlig indsat en gratis shuttlebåd, som kommer til at fragte koncertgængere til og fra centeret.

Det skriver Aarhus Sail Event i en pressemeddelelse.

“Det er en stor og glædelig nyhed, at Aarhus Sail Event igen i år har indgået samarbejde med Erlings Jazz- og ølbar under Aarhus Jazz Festival.

Sammen udvider vi jazz festivalen til at omfatte den nye bydel Aarhus Ø med et helt nyt tiltag – at gæsterne kan blive sejlet til og fra koncerterne med gratis shuttlebåd, hvor der er opvarmning ombord,” lyder det.

Varm op på vandet: Nu kan du sejle gratis til og fra festival
Foto: Aarhus Sail Event

Unik jazzmekka med udsigt

Parterne har længe haft et stort ønske at knytte midtbyen og Øen endnu tættere sammen, og festivalen er en perfekt anledning til at gøre netop dét.

Forberedelserne er i fuld gang, og inden længe vil Aarhus Internationale Sejlsportscenter være omdannet til et unikt jazzmekka med front ud mod Aarhus Bugten og en fantastisk udsigt til Skødshoved og Mols.

Gæsterne kan hoppe på shuttlebåden på Havnepladsen ved Toldboden og herfra blive sejlet til Aarhus Ø, hvor skibet lægger til lige ved indgangen til Sejlsportscentret – blot 25 meter fra scenen, der vil danne ramme om en række jazzkoncerter.

Jazzprogrammet består af de bedste lokale musikere, men også internationalt anmelderroste navne sim Ned Ferm og Anders Christensen. Se hele programmet her

Tyvstart med havnerundfart

Dørene åbner klokken 17:30 med mulighed for at nyde den maritime stemning i loungemiljøet på 1. sals terrasse eller i baren, indtil musikerne indtager scenen mellem kl. 19:00 til kl. 23:00, hvor der vil være dobbeltkoncerter torsdag, fredag og lørdag d. 14.-16. juli.

Varm op på vandet: Nu kan du sejle gratis til og fra festival
Foto: Aarhus Sail Event

Hvis man ikke kan vente til jazz festivalens sidste weekend, tyvstarter Jazz Boat allerede d. 8. juli med livejazz hver aften ombord på det kulturhistoriske skib M/S TUNØ.

Her sejler jazz-båden en havnerundfart, mens skibsmotoren swinger i takt med musikerne ombord.

Du kan købe billetter til det hele og læse mere lige her

Hvad: Gratis bådtur med live-jazz
Hvor: fra Havnepladsen til Sejlsportscenteret
Hvornår: 14. 15. og 16. juli fra kl. 17

Del artikel

Andre læser også