Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De vildeste hits: Nu kommer Danmarks store Boyband-tour til Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

You are my fire. The one desire. Believe when I say. I want it that way…

Er du allerede i gang med at skråle resten af Backstreet Boys største hit, bebrejder vi dig ikke. Det er en ekstremt catchy – og ikke mindst fantastisk – sang.

Mange de største boybands gennem tiderne, som Westlife, NSYNC og Blue, er desværre ikke aktive mere, men nu får du mulighed for at høre mange af de fede sange live, når fem mænd drager på en storslået og spektakulær turné rundt i hele landet – The Boyband Tour.

Det er bl.a. Silas Holst, der er en del af boybandet, som sammen med resten af gruppen kommer forbi Aarhus til premiere lørdag den 3. december kl. 16.00 og 20.00 samt torsdag den 8. december kl. 20 i Hermans beliggende i Tivoli Friheden.

Stort sceneshow med tidens største hits

Find fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. Optag en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Og byg en kæmpe scene med en kæmpe storskærm. 

Det bliver en tidsrejse gennem de største hits, hvor de fem toptunede artister, Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg leverer en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse til hele Danmark.

The Boyband synger musikalske perler som I Want It That Way, Everybody og Show Me The Meaning – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang.

Den perfekte boyband opskrift

De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boyband-hits fremføres i et stort sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

Hvad: The Boyband Tour
Hvor: Hermans, Tivoli Friheden
Hvornår: Den 3. december kl. 16 og 20 samt 8. december kl. 20
Hvor meget: Fra 285 kr. ekskl. gebyr. VIP-billet 735 kr. ekskl. gebyr.

“Jeg glæder mig til at trække en fra publikum med op på scenen, det bliver vildt,” udtaler Kim Ace Nielsen, der også kan opleves i en af de bærende roller i Shu-bi-dua – The Musical, som spillede i Musikhuset i foråret 2022.

Du kan købe dine billetter lige her. 

Del artikel

Andre læser også