ANNONCE
Danmarks nye Boyband kommer forbi HERMANS i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De vildeste hits: Nu kommer Danmarks store Boyband-tour til Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

I want it that way!

Fans kan godt glæde sig til at synge med på Backstreet Boys’ kæmpe hit og mange andre af de største boyband-hits gennem tiden.

Sæt kryds i kalenderen 18. december 2022, hvor Silas Holst samler sine boys i en unik koncertoplevelse med Danmarks nye boyband i HERMANS, Tivoli Friheden.

Det har været en stor succes i flere andre danske byer heriblandt Odense og København. Nu er Aarhus så endelig kommet på plakaten.

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er The Boyband!

Scenekunstnerne, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder, drager på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet – The Boyband Tour, som i slutningen af 2022 gæster HERMANS i Aarhus.

De største boyband-hits

The Boyband synger musikalske perler som I Want It That Way, Everybody og Show Me The Meaning – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang.

Der er lidt af hvert fra flere af verdens største boybands gennem tiderne.

Det bliver en musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse.

Publikum kan godt gøre sig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne.

De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boyband-hits fremføres i et stort sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Den perfekte boyband opskrift

Find fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. Optag en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Og byg en kæmpe scene med en kæmpe storskærm.

Der kan sættes tjek ved det hele med The Boyband Tour. Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

Jeg glæder mig til at trække en fra publikum med op på scenen, det bliver vildt,” udtaler Kim Ace Nielsen, der også kan opleves i en af de bærende roller i Shu-bi-dua – The Musical, som spiller i Musikhuset i foråret 2022.

Du kan købe dine billetter lige her. 

Hvad: The Boyband Tour – Do You Remember
Hvor: HERMANS, Tivoli Friheden,
Hvornår: Den 18. december 2022 kl. 20 i HERMANS, Tivoli Friheden
Hvor meget: Billetprisen er 435 kr. ekskl. gebyr. VIP-billet 735 kr. ekskl. gebyr.

Del artikel