Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk ekstra forestilling: Kom til unik Harry Potter filmkoncert i Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

I er mange, der elsker Harry Potter, og der er rift om billetterne til Harry Potter and The Prisoner of Azkaban in Concert med livemusik af Aarhus Symfoniorkester i Musikhuset til januar.

Derfor kan alle fans af troldmandsuniverset se frem til en ekstra forestilling den 19. januar, som netop er gået i salg. Der er også stadig billetter til den 20. og 21. januar.

Gå ikke glip af en magisk filmaften, hvor Harry Potters fortryllende univers flyver over lærredet, mens John Williams storslåede filmmusik bliver vakt til live af Aarhus Symfoniorkester.

Du kan købe billetter lige her.

Bliv fortryllet af de magiske univers

Det er Harrys tredje år på Hogwarts, og sammen med Ron og Hermione står han over for nye boglige og praktiske udfordringer.

At skulle mestre divinationens kunst og håndtere både en Boggart og en Hippogriff er bare nogen af de opgaver, de tre står overfor.

Samtidig er fangen Sirius Black undsluppet fra fængslet Azkaban, og de sjælesugende dementors jagter ham overalt. Der går også rygter om en varulv, og Harry finder ud af sandheden om sine forældre og deres forhold til Sirus Black.

Når man er tilstede i salen, bliver det tydeligt, hvor stor en del det musikalske faktisk fylder i en film som Harry Potter – og ikke mindst hvor imponerende flot musikerne kan fremføre det.

Filmen fremføres på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, imens det live symfoniorkester spiller sig smukt ind i hjertet og øregangene på publikummet.

Gør jer klar til en storslået og i sandhed magisk aften i Musikhuset.

Hvad: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: Torsdag den 19., fredag den 20. og lørdag den 21. januar 2023

 

Del artikel

Andre læser også