ANNONCE
Nu leverer Room Service takeaway i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu leverer Room Service takeaway i Aarhus

Af Annoncør

Du kender det sikkert alt for godt. Du har lyst til et lækkert måltid, men orker ikke at hverken lave eller hente det selv. Du undersøger derfor mulighederne for at få leveret takeaway, men udvalget er kedeligt og uinspirerende.

Du ender derfor ofte med at gå på kompromis – enten ved at bestille noget mad, som i virkeligheden ikke var det, du havde lyst til, eller ved at bevæge dig ud ad døren og hele vejen ned til din yndlingsrestaurant for at hente det selv.

Sådan behøver det ikke at være længere – nu kan du nemlig få leveret din gourmetmad til døren med Room Service.

Hvad er Room Service?

Room Service er et udbringningsfirma, der udelukkende leverer gourmet takeaway af høj kvalitet. Hos Room Service kan du nemt og bekvemt bestille lækker takeaway hos de bedste spisesteder i Aarhus, hvorefter Room Service klarer resten.

Udvalget af spisesteder hos Room Service er mærkbart anderledes fra konkurrenternes, og et hurtigt kig på deres takeaway aarhus side afslører da også, at flere af byens bedste spisesteder er at finde hjemmesiden.

Her kan du f.eks. vælge luksuspizza fra Gorm’s, højtbelagt smørrebrød fra Fisker’s Madværksted eller lækker sushi fra Nori Bar. Derudover er der også rig mulighed for mere eksotiske retter; bl.a. wokretter fra Wok This Way eller mexicansk fra Tipsy.

Der dukker i øvrigt hele tiden nye spisesteder op på Room Service’s hjemmeside, så hvis dit yndlingsspisested endnu ikke er at finde i oversigten, så husk at holde øje.

Smart fællesbestilling

Det er ikke kun udvalget, der adskiller Room Service fra andre udbringningsfirmaer. Allerede når du og dine venner bestiller mad, vil du opleve, at der er tænkt over detaljerne. Det gælder ikke mindst, når I gør brug af den smarte fællesbestilling. Her kan du sende et unikt link direkte til dine venner, hvorefter de hver især kan bestille netop det, de ønsker fra menuen.

Herefter samler systemet alle bestillingerne til én samlet bestilling, som så eksekveres på én gang. I slipper dermed for at holde styr på forskellige bestillinger og betalinger, og kan i stedet glæde jer til, at det ringer på døren.

Allerede en stor succes i København

Hvis du synes, at navnet Room Service lyder bekendt, så er det ikke så mærkeligt endda. Room Service har nemlig allerede godt tag i det københavnske takeaway-miljø. Her leverer man hver dag gourmet takeaway til sultne københavnere, der ikke ønsker at gå på kompromis med aftensmaden. Og det er altså præcis denne oplevelse, du nu også kan se frem til næste gang, du bestiller takeaway i Aarhus.

Del artikel