ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt samarbejde: Nu leverer Wolt produkter fra Søstrene Grene i Aarhus

Af Freja Dumont

Da Søstrene Grene åbnede sin første butik i 1973 var det i Smilets by, og i 2021 kunne verdens største Søstrene Grene -butik også slå dørene op på Sankt Clemens Torv i Aarhus.

Som noget helt nyt kan aarhusianerne nu glæde sig over, at de fra i dag kan få leveret mere end 400 produkter fra Søstrene Grene lige til døren. Og endda på under en time!

Den populære Aarhus-virksomhed har nemlig indgået et samarbejde med Wolt som betyder, at beboere i Aarhus kan nyde godt af at få leveret alt fra perler og penselsæt til skåle, servietter og stagelys fra Søstrene Grene fra butikken på Sankt Clemens Torv direkte til døren kort efter bestilling.

Genialt samarbejde: Nu leverer Wolt produkter fra Søstrene Grene i Aarhus

”Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder vidunderlige oplevelser, og dette samarbejde er en mulighed for at skabe endnu mere bekvemmelighed for Søstrene Grenes kunder,” fortæller CEO og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse.

”Det gør vi i forvejen ved at være bredt repræsenteret i Danmark, samt ved at have en webshop med base ved Aarhus. Nu får vi så også muligheden for at løse kundernes øjeblikkelige behov, hvor vi tilbyder produkterne, og Wolt kan levere inden for en time.”

På Wolt vil du fremover kunne putte intet mindre end 400 forskellige produkter fra den populære livsstilskæde i kurven, og selvom Mikkel Grene understreger, at samarbejdet blot er en test, er det dog også noget, som virksomheden senere hen håber at kunne udbrede til flere byer i både Danmark og udland.

Del artikel

Andre læser også