Ny aftenmenu på Restaurant Fedet
Så kom tiden, hvor Restaurant Fedet i Risskov skiftede menukort. Den nye menu er mere skarp end nogensinde før. Vi kan løft sløret for flødepocheret vesterhavs torsk med fennikel, spinat, ørredrogn og sprød skagensskinke. Den skal opleves..
Forretter
Fedets cremede fiskesuppe
Kr. 95,-
………
Skaldyrssalat
med svenske håndpillede rejer, krebsehaler, mango og chilli
Kr. 95,-
………
Cappacio
med manchego, pinjekerner, trøffelolie og balsamico
Kr. 95,-
………
Rugmelsstegt Foie Gras
med pære i balsamico
Kr. 128,-
………
Hovedretter
Cremet pasta
med kylling, bacon, pesto, parmesan og svampe
Kr. 169,-
………
Flødepocheret vesterhavs torsk
med fennikel, spinat, ørredrogn og sprød skagensskinke
Kr. 210,-
………
Dagens fisketallerken
Kr. 240,-
………
Vildsvinemedallioner
med ristede bøgehatte, æbler og rosenkål, hertil vildtsky tilsmagt med blue verne
Kr. 225,-
………
Rib eye af kornfodret okse fra Uruguay
med ristede svampe, grill tomat, tyktskårne pommes frites og Sauce Bearnaise
250 gr. kr. 235,-
300 gr. kr. 265,-
350 gr. kr. 295,-
………
Peberbøf af oksemørbrad
med dijon sennep, madagascar peber, friske haricots vert og fløde pebersauce.
Kr. 295,-
………
Dagens børneret
Kr. 98,-
Hver søndag
Stegt flæsk
og persillesovs ad libitum fra kl 16 om søndagen.
Kr. 128,-
Menuen
Cremet Hummersuppe
med syrnet fløde
………
Rosastegt Lammeculotte
med kartoffelkroket, sprød parmesan og rosmarinsky
………
Triple chokoladekage
med is og bærcoulis
………
2 retter kr. 270,-
3 retter kr. 300,-
Desserter og ost
Blødende chokoladekage
med orangesorbet og mandel krokant
Kr. 95,-
Bagte sveskeblommer
med vanilie- marcipanparfait og brændt hvid chokolade
Kr. 95,-
………
Triple chokoladekage
med is og bærcoulis
Kr. 95,-
………
Ostetallerken (4 slags)
med hjemmebagt knækbrød
Kr. 115,-
………
3 stk. hjemmelavede petit four
Kr. 45,-