ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny bager i Højbjerg: Unico giver gratis rundstykker til de første 200 søndagskunder

Af Line Ingwar Karlsen

Restaurant Unico har før haft deres eget bageri. Et af den slags, hvor alt var hjemmebagt på stedet. Det lukkede de ned for tre år siden. Grunden var, at det tidligere Langenæs Bageri åbnede i Højbjerg. De blev siden solgt til en bagerkæde. Det har gjort, at der har været en massiv efterspørgsel efter det “gamle” Unico brød.

 

Lukkede aldrig helt

Restaurant Unico har hele tiden haft lidt salg af brød. Men kun af det brød de bagte til restauranten. Men nu kommer der andre rundstykker i ovnen – især om søndagen. I hele april giver Unico-bageren 200 gratis rundstykker ud hver søndag, dog maksimum 4 per snude. Og husk, at rundstykker kun sælges om søndagen, men de sælger de andre brød alle ugens dage.

 

Kender du dem her?

Moesgaardstykker, Skådestykker, Unicos håndværker, Durumstykker og Maltstykker hedder rundstykkerne. Af andre brød er der blandt andet Focaccia, Kernebrød og Birkesbrød. Alt brød er lavet på surdej og koldhæver minimum 24 timer, før det bages ved høj varme.

 

Åbningstiderne er anderledes

Bageren hos Restaurant Unico er ikke helt som sine bagerkolleger. Hvorfor vides ikke. Men måske skyldes det, at Unico er en restaurant, og oprindeligt lavede brød til den. Men brødet var så populært, at det hurtigt blev efterspurgt. Deraf opstod den lille bager, som fik plads ved indgangen til restauranten. Det får den igen. Åbningstiderne er fra mandag til lørdag fra klokken 10.00 til udsolgt. Søndag fra klokken 9.00 til udsolgt. Så du ved, hvornår de åbner, men ikke hvornår der lukkes. Nu skal det siges, at Unico ret hurtigt spotter efterspørgslen, og planlægger mængden af brød efter det.

 

 

Del artikel