Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Burger Boom: 800 gratis burgere på torsdag 

Af Jan L. Pedersen

Nu kommer der gode og anstændige burgere på Store Torv. Og det er på høje tid, da der i dag kun er de tarvelige af slagsen fra en stor amerikansk burgerkæde. Men fra torsdag er der andre bøffer i bollerne.

 

Den nye burgerrestaurant Burger Boom åbner på torsdag den 28. november. Pudsigt nok lige over for McDonald’s på Store Torv. Lokalerne, som Burger Boom åbner i, husede tidligere Restaurant Padella. 

 

I anledning af åbningen går Burger Boom “burger-amok” og deler gratis burgere ud til alle, der kigger forbi. Helt præcist 800 af slagsen.

 

Hos Burger Boom har man valgt at lægge stor vægt på bæredygtighed og kvalitet, når det kommer til råvarerne. Kødet stammer fra fritgående, lokalt kvæg på Mols Bjerge. 

 

Den lille mod den store

Det er Karzan Amin og Kado Abdulkarim Aziz, der åbner den nye burgerrestaurant. Den direkte konkurrent er giganten McDonald’s på den anden side af torvet. 

 

Kado Abdulkarim er oprindeligt udlært tømrer, men har altid haft en stor passion og kærlighed for burgere, så han ser frem til at prøve sig frem med dette nye eventyr. 

 

Burger Boom er kåret til Aalborgs bedste burger og er blandt de bedste i Aarhus. Især kødet er høj klasse, og så er det tilmed lokalt.

 

Normalt vil en burgermenu koste 65 kroner til frokost i hverdagen og 85 kroner efter klokken 15.00. 

Ny Burger Boom: 800 gratis burgere på torsdag 

 

Burger Boom

Store Torv

8000 Aarhus C

www.burgerboom.dk

 

Alle dage kl. 11-21

Åbning med 800 gratis burgere: Torsdag den 28. november

 

Del artikel

Andre læser også