Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikke som de andre: Ny burger er usædvanligt sprød og asiatisk inspireret

Af Jonathan Sten Drivsholm

Sommeren over os, og det fejrer Burger Shack ved at sætte en ny burger på kortet.

Sæsonburgeren er netop landet i samtlige af kædens restauranter landet over, så du kan allerede i dag stryge forbi og bestille den.

“Burgeren bærer spøgefuldt og med reference til gomadressingen navnet Go’ Ma’ Shack Burger, og det skal allerhelst udtales på syngende fynsk ved bestilling, selvom vi naturligvis også godtager alle andre danske dialekter,” lyder det i en pressemeddelelse.

Burger Shack beskriver selv den nye burger som frisk og sommerlig, men hvordan smager den egentlig? Det har vi selvfølgelig testet.

Et friskt pust til burgerscenen

Go’ Ma’ Shack Burger består af Shacks velkendte briochebolle fyldt med paneret kylling, Goma- og chilidressing, Hoisinmayo, to slags spidskål og syltede gulerødder.

Vil du nyde burgeren solo er prisen 79 kroner, men den kan også fås som menu med en valgfri sodavand og Shack Fries krydret med italiensk ost og timian for 129 kroner.

Vi tog selvfølgelig menuen og satte os ud under solen for at smage på sagerne.

Ikke som de andre: Ny burger er usædvanligt sprød og asiatisk inspireret
Go’ Ma’ Shack Burger.

Burger Shacks nye sæsonburger skiller sig ud fra mængden – ingen tvivl om det. Det skyldes ikke mindst Goma- og chilidressingen samt Hoisinmayoen, der giver det hele et asiatisk twist, som man ikke finder i mange andre burgere.

Gomaen giver en særlig sødme og umami, der fungerer godt sammen med chilien, fedmen fra mayoen og syren fra de syltede gulerødder. Efter vores mening kunne burgeren dog godt have brugt et ekstra spark chili og syre.

Til gengæld er den panerede kylling tæt på perfekt stegt, så den er både crispy udenpå og saftig indeni. Samtidig klæder det burgeren, at den har masser af knas. For ikke nok med, at kyllingen er sprød – gulerødderne og især de to slags spidskål er det i den grad også.

Alt i alt er Go’ Ma’ Shack Burger et friskt pust til byens burgerscene. Den skiller sig ud fra mængden og har en anden lethed end de klassiske burgere, der gør, at man kan holde ud at spise den, selv når temperaturen som i dag overstiger 25 grader.

Er du sulten, vil vi anbefale, at du bestiller den som menu. Vi fik en stor omgang sprøde Shack-fritter toppet med friskrevet ost og timian samt en iskold sodavand med, og det var altså et genialt match, som må kunne mætte de fleste.

Hvad: Go’ Ma’ Shack Burger
Hvor: Find din næste Burger Shack her
Hvordan: Du kan bestille online her