ANNONCE
Ny butik ved Åboulevarden: Inviterer til åbningsfest med gratis østers og bobler
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny butik ved Åboulevarden: Inviterer til åbningsfest med gratis østers og bobler

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Hanstholm Køkken har netop åbnet en ny butik på Åboulevarden i Aarhus.

Det markeres med en åbningsfest lørdag den 5. marts, hvor der ganske gratis bydes på østers fra Limfjorden og et glas mousserende vin.

Til åbningsfesten kan aarhusianerne kigge forbi og opleve smagen af Thy og det gode håndværk – og den gastronomiske restaurant Food Studio er klar til at servere friske østers fra Limfjorden fra et naturkøkken akkompagneret af et glas mousserende vin.

“Vi fejrer butiksåbningen med en hyldest til en af den danske naturs fineste råvarer, som både fryder smagsløgene og øjnene, og jeg glæder mig meget til at byde gæster indenfor i butikken og håber, at rigtig mange vil slå et smut forbi,” siger Jens Peter Schmidt, der er butikschef hos Hanstholm Køkken i Aarhus.

Fokus på det gode håndværk

Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med at levere dansk high end-snedkerhåndværk, og butikschefen i Aarhus glæder sig til at fremvise det nyeste design i den 350 kvadratmeter store nye forretning.

“Vi leverer skræddersyede kvalitetsløsninger til køkkenet, og i den nye butik vi vil gerne fremvise et bredt og varieret udvalg, som taler til enhver kundes smag. Jeg ser især frem til at vise vores nye vertikalkøkken, som vi har lanceret i Aarhus i forbindelse med åbningen,” siger Jens Peter Schmidt og pointerer:

“Designet er i tråd med temaet for åbningsfesten, ’Smagen af Thy’, med dets rå og naturinspirerede udseende i moderne elementer af stål og mørkt træ.”

Det skal smage af Thy

Limfjordsøstersene, som er på menuen den 5. marts hos Hanstholm Køkken i Aarhus, er lige nu i sæson og har den seneste tid haft optimale vækstbetingelser i vand med kølige temperaturer, lavt saltindhold, stor vandgennemstrømning og rigelig føde i Limfjorden.

“Til daglig forfiner og udnytter vi naturens råvarer i vores snedkeri, og til åbningsfesten vil vi få naturens råvarer på madfronten til at gå op i en højere enhed med køkkenomgivelserne. De gode materialer og det gode håndværk er altid i sæson uanset om vi snakker køkkener eller gastronomi,” siger Jens Peter Schmidt.

Hvad: Åbning af Hanstholm Køkken med gratis bobler og østers
Hvor: Åboulevarden 80
Hvornår: Lørdag den 5. marts fra klokken 12-15.

Del artikel