Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øst for Paradis: Ny festival til de filminteresserede i Aarhus

Super8000 Film Festival åbner dørene op for en ny dansk filmfestival i Smilets By sidst i oktober.

Festivalprogrammet byder på tre intense dage med visninger af 39 nøje udvalgte kortfilm af europæiske filmtalenter. I løbet af weekenden kan du også opleve Q&A’s med filmskaberne, paneldebatter om talentudvikling samt en filmtalk med den kendte danske instruktør Nikolaj Arcel, der bl.a. har instrueret ’Den Kongelige Affære’ og som i år er aktuel med sin første amerikanske spillefilm, ’The Dark Tower’.

Super8000 festivalen, der afholdes for første gang den 27.- 29. oktober, er lige nu den eneste filmfestival i Aarhus og er udsprunget af den uafhængige lokale filmskole, Super8, i samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

 

Øst for Paradis danner rammen

Festivalleder, Josephine Maria Leopold, er medlem af Super8’s årgang 8, og hendes ambition er at give det aarhusianske publikum en enestående mulighed for at se de bedste, aktuelle danske og europæiske talentfilm – såvel som morgendagens store filmskabere. Festivalen  har en ambition om at fortsætte fremover for at udfylde det tomrum, der udspiller sig i Danmarks næststørste by.

Super8000 afholdes i de hyggelige lokaler i biografen, Øst for Paradis. Og du kan selv vælge, om du deltager alle dage, eller om du blot deltager i et par timer som et afbræk i hverdagens trummerum.

Entre til alle filmvisninger, debatter og oplæg er gratis, men det anbefales at bestille billetter til de forskellige events på Øst for Paradis’ hjemmeside.

 

Se mere her: