ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pizza-kometer udvider i Aarhus: Ny Frankies åbner med karaoke i kælderen

Af Freja Dumont

Det populære lyserøde pizzakoncept Frankies er snart klar til at udvide med deres restaurant nummer to i Aarhus.

Helt præcist i hjertet af Jægergårdsgade, hvor Frankies snart håber på at åbne en restaurant med plads til 130 gæster  – og det vildeste Karaoke-room i kælderen.

Med et univers i skrigende pink, crust dip og pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu har Frankies vundet danskernes pizzahjerter på rekordtid.

Først i København og herefter i Aarhus, hvor deres restaurant i Mejlgade har trukket fulde huse.

Pizza-kometer udvider i Aarhus: Ny Frankies åbner med karaoke i kælderen

Vildt karaoke-room i kælderen

Nu åbner de, når restriktionerne tillader det, deres anden restaurant i Aarhus i lokalerne på Jægergårdsgade 66, hvor folkene bag Frankies er i gang med den helt store renovering.

“Vi glæder os helt vildt til, at vi kan vise aarhusianerne noget mere, fordi den her restaurant bliver altså cool.

Der bliver plads til 130 mennesker, og vi pønser på at lave det vildeste karaoke-room i kælderen, hvor man kan have den sjoveste restaurantoplevelse med vennerne.

Hvornår verdenssituationen tillader, at vi må åbne, er så det rigtig gode spørgsmål lige nu. Vi har desværre ikke svaret,” siger Lars Bertelsen, der en af mændene bag Frankies.

Pizzaer med X-Factor

Med Frankies er målet at skabe et helt nyt take på pizzaoplevelsen.

Universet er pink, der er hip hop i højttalerne og så er der brugt hundredvis af timer på at udvikle hver enkelt pizza, der har fundet vej til kortet.

“I stedet for at have 50 forskellige pizzaer, så har vi 14.

For at komme på menukortet hos Frankies, så skal pizzaerne leve op til nogle strenge krav. Lidt som hvis man skal videre til liveshows i X Factor.

Råvarerne skal være de bedste, sammensætningerne skal fungere, og så må pizzaen gerne have et lækkert lille twist. Noget X Factor, om man vil,” siger Lars Bertelsen, som bruger hundredvis af timer på at teste pizzaer og nye sammensætninger.

“Det er nok kun to procent af de pizzaer, vi har testet, som er på kortet i dag. De er til gengæld også ekstremt gode,” siger han.

Pizza-kometer udvider i Aarhus: Ny Frankies åbner med karaoke i kælderen
Foto: Frankies PR

Kendte laver Månedens Pizza og samler ind til velgørenhed

Det er kun lidt over et år siden, at den første Frankies åbnede i København. Siden er det gået stærkt. Og Frankies i Jægergårdsgade bliver den 11. Frankies i familien. 

“Jeg er virkelig blæst bagover over den modtagelse, Frankies har fået.

Jeg møder folk på gaden, som går rundt i vores Frankies merchandise, og så møder jeg hver eneste dag så mange dejlige gæster på restauranterne, Instagram og Facebook, som er vilde med Frankies.

Det gør mig stolt og glad,” siger Lars Bertelsen, der også er begyndt at blive genkendt, når han bevæger sig rundt i bybilledet.

Har samlet over 600.000 kr. ind

Årsagen er, at han én gang om måneden inviterer en kendt personlighed i ind i Frankies’ pizza-køkken for at kreere deres yndlingspizza, som bliver solgt på Frankies’ restauranter i en måned.

Det bliver filmet og efterfølgende delt på Frankies’ Facebook og Instagram. For hver pizza, der bliver solgt, går 25 kr. til et velgørenhedsprojekt, som personen bag månedens pizza selv vælger.

“Vi har indtil nu samlet over 600.000 kroner ind til alt lige fra Kræftens Bekæmpelse til Danske Hospitalsklovne, hvilket er fantastisk.

Lige nu er der mange, der skriver til os for at høre, om de må være næste måneds gæst,” siger Lars Bertelsen, der senest har haft besøg af Sarah Grünewald, hvis pizza blev solgt på alle Frankies restauranter før nedlukningen.

Vi holder jer naturligvis opdateret, når vi ved mere i forhold til åbningsdatoen på Jægergårdsgade.

Del artikel