Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny “håndværksbager”: Martin Ib åbner MIBbageri på Langenæs

Den århusianske kok og ildsjæl, Martin Ib, åbner den 20. maj MIBbageri i fødevarekæden MENY på Langenæs.

 

MENY er hele Danmarks fødevaremarked og vi er stolte over at kunne tilbyde kunderne kvalitet og friske gode råvarer. Dette er også kendetegnende for Martin Ib og virksomhederne under navnet MIB, hvilket gør netop dette samarbejdet til det perfekte match, siger Jeppe Nordmand Madsen, købmand i MENY Langenæs.

 

MIBbageri vil være at finde ved indgangen af MENY butikken og vil være åben fra kl. 7.00 til 19.00 alle ugens dage.

 

Butikken vil udover morgenbrød, kager, småkager, konditorkager, kagemænd, lagkager og overdådige bryllupskager, også tilbyde kunderne sandwich, salater, drikkevarer og MIBdelikatesser, såsom olier, eddiker, pesto og æblemost. Sortimentet vil ligeledes indeholde MIBfærdigretter, der er lige til at tage med hjem og varme.

 

Martin Ib er manden bag en række aarhusianske virksomheder, der årligt bespiser mere end 1 million mennesker i Danmark. MIB koncernen spænder over alt fra lækker frokost til virksomheder, gourmet middage til diverse arrangementer, private dining, festivaler, Ceres park & Arena, Jydsk væddeløbsbane, Pakhusene, engros bageri og MIBmadmarked butikkerne i Risskov og på Aarhus Ø.

 

Vi er meget stolte over at vi nu er at finde i MENY og at vi nu kan leverer friskbagt brød og lækre kager til Århusianerne i den del af byen også, siger Martin Ib.

 

Stort set alt vores brød bliver bagt på surdej. Vi bruger mel der er malet på gammeldags stenmøller og brødet bager vi i stenovne, for at opnå den helt rigtige sprøde skorpe, fortæller Martin Ib. Vi går ikke på kompromis med råvarerne og bruger altid ren rå marcipan, belgisk chokolade, dansk smør og ægte bi honning til vores kager og så er vores brød og kager altid friskbagte om natten i vores bageri i Aarhus.

 

I MIBbageri kan du både bestille brød og kager som privat person og som virksomhed og af større og mindre mængder.