Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny i Aarhus?: Fede aktiviteter til tilflytteren

Af anders@sommersangdigital.dk

Dette indhold er sponsoreret

 

Står du i den fantastiske situation, at du skal flytte til Aarhus? Måske har du søgt ledige boliger Aarhus? Måske har du allerede fundet drømmestedet at bo i smilets by. Måske er du en kommende studerende, der skal spendere dine spændende studieår i danmarks andenstørste by? Eller måske er du flyttet hertil for at arbejde eller lignende? Uanset hvem du er, så er Aarhus en fantastisk by for alle slags mennesker, og byen byder da også på sin del af historie, spise og underholdning. Der rig mulighed for at få de frie eftermiddage og aftener til at gå i en by som Aarhus. Måske er du op på dupperne for at se og prøve alt, hvad byen har at byde på, men du er ganske enkelt i tvivl om, hvor du skal starte? Frygt ej! Her er nogle særdeles veloplagte bud på fede aktiviteter til tilflytteren i Aarhus.

 

Prøv en tur på stadion

Kulturmæssigt er Aarhus en guldgrube af spændende museer og spillesteder at gå på opdagelse i. Men sportsmæssigt er Aarhus også en by, der batter. Hvis ikke, det er din kop te med museer og koncerter, så kan en tur på stadion også være en måde at opnå spænding. Besøg Ceres Park, AGF’s hjemmebane, og gør dig klar på en aften, hvor stemning og humør er absolut i top. “Kom så de hviiiiie”.

 

Hop i vandet

Hvis graderne for alvor sniger sig op under din ferie i Aarhus, så kan en forfriskende dukkert varmt anbefales. Grib håndklædet, solcremen og badetøjet, og tag dine nærmeste med til vandet. Der er flere veloplagte steder, hvor du kan komme i vandet i Aarhus. Her kan blandt andet den permanente badeanstalt og tangkrogen blive lokationen for din sommereftermiddag. Er vi en smule senere på året, så er Aarhus også veloplagt til diverse vinterbader-aktiviteter, hvor du også vil finde flere klubber dedikeret til det i byen.

 

ARoS

ARoS er museet i Aarhus for kunst. Det er sikkert og vidst, at du ikke er en ægte aarhusianer eller har besøgt Aarhus før, du har været en tur forbi ARoS. Her er flere gange om året spændende kunstudstillinger, der vil give dig en kulturel oplevelse i verdensklasse og udfordre dit forhold til kunst. ARoS er måske bedst kendt for den karakteristiske regnbue-gang på toppen af bygning, hvor du kan få en 360-graders udsigt til byen set gennem alle regnbuens farver. ARoS og alt det har at byde på, er bestemt ikke noget, du vil gå glip af.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også