Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny i Mejlgade: Frankies Pizza viste, at de var mere end klar til åbningen

I dag åbner Frankies Pizza for alvor i Mejlgade. Men inden den rigtige åbning holdte de et par testmiddage, som vi selvfølgelig deltog i. Ja, faktisk var det så godt tirsdag, at vi også var forbi i går.

 

Begge besøg viste, at vi nu i Aarhus har fået en helt ny type pizzarestaurant. Indretningen i det gamle auktionshus er et kapitel for sig, hvor man har bevaret de gamle strukturer i bygningen, og man føler, at man sidder i et meget autentisk lokale.

Indretningen er 90’er-agtig på den fede måde, og musikken gør, at man bestemt kan se sig selv starte med en lækker pizza og et glas vin på Frankies, inden man skal videre i byen. Eller bare gerne vil have en aften med fri pizza, fri vin og drinks i halvanden time for 350 kroner. En uhørt god pris.

”In crust we trust”, som der står inde i restauranten, får en helt ny betydning, når man ser en af de gimmicks, som er på Frankies. En sauce som man kan dyppe kanterne på pizzaen i, de kanter som mange kan finde på at skære fra.

Vi er sikre på, at det venlige personale og det anderledes koncept nok skal sørge for, at Madklubben får endnu en succes i Aarhus.   

Frankies

Mejlgade 45
8000 Aarhus
Telefon: +45 38 41 41 72
Website: