ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny køkkenchef til Tree Top Restauranten på Munkebjerg Hotel er fundet!

Af Jan L. Pedersen

Bryan Francisco hedder han. Og med sig har han et CV, der afspejler et gastronomisk niveau i særklasse. Den 24-årige køkkenchef i Tree Top Restauranten startede sin karriere som 16-årig og har blandt andet kokkereret på Frederikshøj hos Wassim Hallal, på Molskroen og på Castenskiold, hvor han blev souschef allerede før, han fik sit svendebrev i hånden.

“Jeg har faktisk været en del af holdet som souschef hér i Tree Top Restauranten fra starten”, fortæller Bryan Francisco. Fra da vi lagde det nye strategiske fundament for restauranten til i dag, hvor Tree Top Restauranten er kåret til den 14. bedste restaurant i Danmark af White Guide.

Munkebjerg Hotel har truffet en beslutning om, at gastronomien skal have allerhøjste prioritet. Det gør sig udslag i, at Bryan har fået en virkelig god økonomisk opbakning fra hotellets side til at bringe Tree Top Restauranten endnu højere op ad rangstigen som gastronomisk perle.

Prioriterer wauw-faktoren i et internationalt fusionskøkken

“Det unikke ved min stil er, at du bliver overrasket over den måde, jeg sætter maden sammen på. Den er hverken ny-nordisk, fransk eller asiatisk. Til gengæld fusionerer jeg gerne en fransk metode med asiatisk en smag, der hæver oplevelsen til noget, du ikke har oplevet før”, fortæller Bryan.

Han fortsætter, “stilen er fusion. Vi fusionerer de enestående smage, hele verden byder på. Jeg ønsker bestemt ikke, at vi skal være snæversynede i vores tilgang til gourmeten. I min optik opstår det magiske i madkunsten, når du tør lege med forskellige cuisiner – med forskellige smagsmæssige udtryk. Når du tør bringe dem sammen og på den måde skabe nyt under mottoet, overraskelser kombineret med noget velkendt.

Store ambitioner

Min ambition for køkkenet er, at bringe Tree Top Restauranten helt i front i den gastronomiske superliga. Både Munkebjerg Hotel og holdet i Tree Top stiler mod at hente den første stjerne hjem til Tree Top Restauranten i Guide Michelin. Samtidig har vi naturligvis et konstant fokus på at udvikle og eksperimentere for på den måde at skabe den ypperligste madoplevelse til vores gæster, pointerer Bryan. Ud over det så kommer vi i høj grad til at prioritere vores unikke vinkælder i et nyt koncept, jeg er ved at udvikle, ligesom vinoplevelsen i restauranten vil få langt større fokus, fortæller Bryan.

Bryan er født i Columbia og flyttede hertil sammen med sin mor, da han var 6 år gammel. “Jeg er Colombianer, om du vil, men betragter mest af alt mig selv som dansk. Men min passion for andre køkkener og råvarer har da bestemt rødder i min baggrund. Jeg er meget inspireret af andre kulturer og måder at arbejde med mad på” afslutter den nye køkkenchef på Tree Top.

Del artikel