ANNONCE
Få ny, lokal øl leveret af cykelbude fra Team Rynkeby
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Aarhus-øl lanceres: Få den leveret med Team Rynkeby-cykelbude

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: PR.
Foto: PR.

Fredag den 26. marts 2021 er der verdenspremiere på en ny, lokal øl ved navn Pariser Pilsner.

Den er lavet i samarbejde mellem velgørenhedscykelholdet, Team Rynkeby Østjylland, og det lokale bryggeri Humleland, der til dagligt bor hos Hantwerk på Havnen i Aarhus.

”Det er en win-win for begge parter”, siger Team Rynkeby-rytter, Kasper Duelund, som i øvrigt er søn af bryggeriets ejere, i en pressemeddelelse.

”Humleland er – ligesom så mange andre inden for restaurantionsbranchen – ramt af Corona lock-down og vores cykelhold er ramt af, at det ikke har været så let at samle penge ind til kritisk syge børn i år – da mange virksomheder er hårdt ramt af krisen.

Så over en fyraftens øl for nogle måneder siden (før anden lockdown) opstod ideen blandt flere af holdets ryttere og Humleland om at lancere en øl – som skulle generere penge til holdet – og dermed til kritisk syge børn,” fortæller Kasper Duelund.

Få leveret med de gule Rynkeby-ryttere

Indehaver af Humleland, Michael Alhof, foreslog, at det skulle være en pilsner, som både kan drikkes af unge, gamle og mænd og kvinder – og hurtigt opstod navnet, Pariser Pilsner, da Team Rynkeby stadig håber på at kunne cykle til Paris til sommer, som afslutning på indsamlingen.

“Men da der stadig er forsamlingsforbud, kan vi ikke lave en stor release på bryggeriet.

Så for at give holdet træning og kunderne mulighed for at smage på den nye øl før Påske, tilbyder Humleland/Team Rynkeby Østjylland levering med de gule ryttere inden for postnumrene 8000-8270,” slutter Kasper Duelund.

Prisen for leveringen med Rynkeby ryttere er kr. 50,- som går ubeskåret til kritisk syge børn.

Den nye øl, Pariser Pilsner, lanceres fredag den 26. marts kl. 15:00 – men kan forudbestilles her.

Del artikel