Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny midtbane-forstærkning i AGF: Østjyde vender tilbage til dansk fodbold

Af Freja Dumont
Foto: AGF
Foto: AGF

AGF styrker 3F Superliga-truppen med midtbanespilleren Mads Emil Madsen, der kommer til AGF fra Slavia Prag.

Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

AGF styrker midtbanen med Mads Emil Madsen, der skifter til AGF fra Slavia Prag. Den 24-årige østjyde vender dermed tilbage til dansk fodbold, hvor han for nogle år siden tørnede ud for Silkeborg IF.

Turen går hjem til Østjylland og AGF

I alt nåede Mads Emil Madsen 69 kampe for Silkeborg IF, for hvem han også var anfører, inden han i sommeren 2020 skiftede til den østrigske klub LASK og året efter til den tjekkiske hovedstad og Slavia Prag. Nu går turen så hjem til Østjylland og til AGF.

“Trods sin stadig unge alder kommer Mads med en god erfaring fra dansk og international fodbold, og som spiller vil han give os en ny dimension på midtbanen.

Han er en venstrebenet midtbanespiller med et stort løbepensum. Fra hans tid i dansk fodbold, hvor han havde en flot sæson for Silkeborg IF, inden han rejste ud, husker de fleste ham nok som en dynamisk spiller med et fint blik for spillet.

Så Mads er en meget spændende spiller som vi har fulgt ganske længe, og det er en stor glæde, at det nu er lykkedes at hente ham til AGF i konkurrence med andre klubber.

Mads var i forløbet meget ivrig for at komme til AGF og sulten for igen at vise sit værd i 3F Superligaen,” siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Del artikel

Andre læser også