Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny naturvinbar i Latinerkvarteret: Drik vin i La Cabras lokaler om aftenen

Af Line Ingwar Karlsen

I Graven ligger den populære La Cabra Coffee, hvor du i dagtimerne kan nyde god kaffe og brød fra eget bageri.

Indtil videre har de hyggelige lokaler stået tomme om aftenen, men det er slut nu. Nu er der nemlig åbnet en naturvinbar under navnet Eve, hvor du kan nyde et glas vin, en øl og en snack.

Bag projektet står Mathias Laustrup, som er en berejst ølentusiast der også har erfaring fra restaurationsbranchen. Han er en god ven af huset hos La Cabra, og på den måde er aftalen kommet i stand.

“Graven betyder meget for os, og lokaliteten er så god. Og så kan man sige, at der ikke er langt fra at gå op i letristet kaffe til også at gå op i naturligt produceret vin og syrlig øl.

Derfor er det oplagt at bruge La Cabras lokaler”, forklarer Mathias Laustrup.

Naturvin med forskellige kvaliteter

Eve serverer naturvin fra små bønder, der producerer vin uden tilsætningsstoffer. Det meste er på flaske, og der er et ret lille kort, hvor der så til gengæld er udskiftning ret ofte.

Mathias Laustrup fortæller, at de forsøger at fokusere mere på vinens udtryk og kvaliteter frem for at putte dem i farvekasser.

“Det er noget, vi forsøger at gå i dialog med gæsterne om. Vine behøver ikke puttes i kasser alt efter om de er røde, hvide eller orange. Vi vil hellere snakke om, om det skal være friskt, tørt, sødt, syrligt, frugtigt osv.”, fortæller han.

For rødvin er jo ikke bare rødvin. Der er så mange nuancer, og dem vil han hellere tale om.

Priserne pr. glas vin starter ved 50 kroner og prisen pr. flaske starter ved 400 kroner.

Kultøl og snacks

Hos Eve kan du også få et lille udvalg af øl.

“Vi kommer til at have øl fra kultproducenter, som man ellers ikke lige kan købe rundt omkring. Det vil variere, hvad vi har i sortimentet”, lyder det fra Mathias Laustrup, der selv har rejst meget rundt i verden og smagt øl fra forskellige bryggerier.

Lambic er den primære øl, der vil være i sortimentet. Det er en belgisk spontangæret øltype, der faktisk har meget tilfælles med vin.

Desuden serverer Eve snacks til den lille sult. Der er naturligvis brød fra La Cabras eget bageri. Der vil også være en burrata-servering samt charcuteri fra Troldgaarden, som er en økologisk producent udenfor Aarhus.

Du kan også få en grillet croissant med skinke, ost, sennep og pickles.

Eve har åbent hver onsdag til søndag klokken 19.00-24.00.

Del artikel

Andre læser også