Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Foregår i Aarhus: Ny Netflix-film har Christopher i hovedrollen

Af Freja Dumont
Foto: Martin Dam Kristensen
Foto: Martin Dam Kristensen

Snart kan Netflix-brugere verden over opleve den danske sanger Christopher i en ny stort Netflix-film – og som en ekstra bonus er filmen hovedsageligt optaget i Smilets by.

Filmen A Beautiful Life får premiere på Netflix 1. juni og handler om Elliott (spillet af Christopher), en ung fisker med en ekstraordinær stemme, som får sit livs chance, da den højtprofilerede manager Suzanne opdager ham til en fest.

I følge Din Avis Aarhus er langt det meste af filmen skudt i Aarhus blandt andet på træskibshavnen, i Ceresbyen og i en stor villa i Risskov.

Mehdi Avaz, der bor i Aarhus, har en forkærlighed for at filme her og ønsker at dele sin smukke by med resten af verden.

Foruden Aarhus har filmholdet har også været forbi Ebeltoft, Frederikshavn og festivalen Smukfest, hvor Christopher fik 35.000 glade publikummer til at råbe ”Elliot, Elliot, Elliot” under sin koncert.

Krævende men sjovt

Christopher kan i 2023 opleves i sin første hovedrolle nogensinde. Den erfarne sangstjerne fortæller, at det har været et af de sjoveste – men også mest krævende – kreative projekter, han nogensinde har deltaget i.

”Mehdi (filmens instruktør) kom til mig med den her mulighed, og det har været en helt sindssyg rejse. At få lov til at være en del at processen fra start til slut har gjort det til en af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af.

Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Det har været helt vildt at spille en karakter som Elliott, som ligger så langt fra mig selv. Han er en meget kompleks karakter med en vild og mørk fortid, og han er, ligesom jeg selv, på en vild rejse i den her film. Vi har dog et par enkelte ting til fælles – blandt andet kærligheden til musik”, siger Christopher i en pressemeddelese.

Drømmeteam

Da filmens instruktør, Mehdi Avaz, fik ideen til A Beautiful Life, var det hans drøm at lave filmen med Christopher. De to mødtes, og Christopher skrev nogle sange inspireret af historien, og derfra startede et eventyrligt samarbejde.

“Vi har brugt rigtig mange timer sammen i forberedelserne på at udvikle Christopher som skuespiller og på at koble musikken sammen med filmen. Jeg glæder mig meget til at vise hele Danmark resultatet på Netflix næste år”, siger Mehdi Avaz i pressemeddelesen.

Det er ikke første gang, at de to arbejder sammen. Tidligere i år kunne man nemlig opleve Christopher i rollen som en ung kok i Mehdi Avaz’ film ‘Toscana’.

Rørende historie om rå passion, familie og kærlighed

A Beautiful Life er produceret af SF Studios og producere Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.

“Det er en drøm at producere en film, der så ubesværet forener vidunderlig musik med en rørende historie om at finde den rette balance mellem rå passion, familie og kærlighed.

Vi har haft et fantastisk samarbejde med Netflix samt stor støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, som har gjort det muligt at optage filmen i smukke omgivelser i Frederikshavn, Ebeltoft og Aarhus”, siger Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt.

SF Studios producerer i øjeblikket det danske kostumedrama Ehrengard for Netflix og har også for nylig produceret den svenske Netflix originalserie Snabba Cash, den første svenske Netflix-film Red Dot og den første danske Netflix-film Kærlighed for voksne, der er blevet godt modtaget af internationale medier og publikum.

Del artikel

Andre læser også