Ny restaurant i Nørregade: Fast food med god samvittighed
Wok This Way slår snart dørene op i Nørregade 36 i Aarhus
Det er kendt mange steder i udlandet, men ifølge Hoang Pham er det endnu ikke set i Aarhus før lige om lidt. Han slår nemlig dørene op til den første restaurant, hvor han sammen med en kok kommer til at lave wokmad, som du selv bestemmer, hvad skal indeholde, og som bliver tilberedt, mens du venter. Wok This Way kalder han stedet.
“Der bliver tre faser, man skal vælge i. I første fase vælger du mellem ris og nudler, i anden fase kød og grøntsager og i tredje fase sovs. Man kan selv skræddersy sin mad og i hvilken prisklasse,” siger 25-årige Hoang Pham, der står bag restauranten, hvor der bliver cirka 20 siddepladser og nogle ståpladser, og derudover kan man selvfølgelig også tage wokken med sig.
Det mangler i Aarhus
Hoang Pham har arbejdet på en restaurant i Silkeborg gennem flere år, og sammen med nogle stykker andre åbner han altså wokrestauranten Wok This Way i Nørregade 36. Han forventer at være klar til at åbne 10. april.
“Jeg synes helt sikkert, at Aarhus har brug for sådan en restaurant – det er fast food med god samvittighed. Jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være i Aarhus, jeg skulle åbne Wok This Way – der er simpelthen et marked for det,” siger Hoang Pham, der oplyser, at man kan få en boks med wokmad for cirka 70 kroner.
Vil gerne åbne flere steder
Hoang Pham håber, at aarhusianerne bliver glade for den nye wok-restaurant, og han har da også ambitioner om at åbne flere.
“Hvis muligheden byder sig, kunne vi også godt tænke os at komme ind på Aarhus Street Food, og ellers også at åbne restauranter i Aalborg og Odense,” siger Hoang Pham og fortsætter: “Vi går ikke efter København, da jeg i forvejen kender til syv steder med samme koncept, men det viser også, at der er et marked for det, og det er der helt sikkert også her i Aarhus.”
Et godt sted
Han har valgt at åbne restauranten i Nørregade, fordi det er i centrum af Aarhus med en masse boliger omkring.
“Det ligger godt centralt uden at ligge for langt væk fra Strøget, og det er rigtig godt,” siger Hoang Pham, der i dagene op til åbningen nærmest knokler i døgndrift for at få gjort alle de sidste småting færdige, så han bliver klar til at svinge wok-gryden.