ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny sæson af Løvens Hule: Skal du være med?

Af Freja Dumont
Pressefoto DR
Pressefoto DR

Mangler din virksomhed penge for at nå nye højder? Har du en forretningsidé, som med den rigtige investor kan blive en solid forretning?

Eller har du allerede nu en eksisterende forretning, der tjener penge, men som kunne bruge en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere og måske blive en verdenssucces?

Så kan du nu ansøge om at medvirke i en eventuel 7. sæson af DR1’s programserie ‘Løvens Hule’.

Aarhusianske succeshistorier

I tidligere sæsoner af Løvens Hule er flere  aarhusianske iværksættere vendt hjem med store investeringer.

Den 29-årige Trine Hansen fra Aarhus kom ind for at fortælle om sit firma Party In a Box, hvor man kan bestille pynt til fester.

Hun forlod programmet med en investering på 400.000 kroner og fik Mia Wagner med som en del af ejerkredsen.

Tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing tonede også på overbevisende stil frem på skærmene, da de i Løvens Hule i januar 2020 præsenterede deres koncept, der gik på at sælge ure online – uden at betale for mærket men for kvalitet og design.

DitUr kunne gå fra Løvens Hule med medstifter af Coolshop, Jacob Risgaard, og stifter af Just Eat, Jesper Buch, som en del af ejerkredsen.

Og så var der også Nikolaj Lykke Viborg og Andreas Helbo Beck fra den aarhusianske plakatvirksomhed Dialægt som fik en investering på hele 1,2 millioner kroner og dermed også Just Eat-stifter Jesper Buch og Jan Lehrmann, medstifter af Bilbasen og Benjamin Media med i deres virksomhed.

Tilmeld dig her

Er det dig og din virksomhed, som skal stå foran et panel, bestående af fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer?

Så kan du ansøge om at deltage i en eventuelt ny sæson her.

Del artikel