Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny fleksibel sommelier-uddannelse i provinsen

Beverage Academy DK tilbyder nu uddannelse til vin-sommelier med opstart 12. november 2017. Uddannelsen udbydes af Beverage Academy – der i forvejen er kendt for at være de første i Danmark der udbyder en uddannelse som Øl-Sommelier.

 

Nordens bedste i både 2015 og 2016

”Vi har længe manglet et alternativ til de eksisterende vinuddannelser der udbydes i Danmark. En uddannelse der er langt mere fleksibel i kraft af at den primært er netbaseret”, fortæller Heine René Egelund – der både er uddannet Vin- & Øl Sommelier. Heine René Egelund er underviser på uddannelsen, og har en lang baggrund som sommelier, tjener og kok. Der ud over blev han kåret som Nordens bedste tjener i både 2015 og 2016. Udover Heine René Egelund suppleres undervisningen med Master Sommelier Kathrine Larsen, og Master Sommelier Jess Kildentoft.

 

Den praktiske del – som består af 6 seminarer á 2 dages varighed foregår på det velkendte Hotel Hesselet i Nyborg. Det vil også være her at eksamensdagene vil foregå. Eksamen vil indeholde både blindsmagning, mad og vin sammensætning og praktik i restaurant. Og som noget nyt er der nu, ud over den skriftlige prøve, også en praktisk prøve!

 

Et godt og veletableret selskab

Beverage Academy er et skandinavisk selskab med base i Oslo. Og har efterhånden uddannet over 200 vinsommelier og 200 ølsommelier.  Der ud over kører de uddannelser inden for kaffe, spiritus og bartender. Der er altså tale om et godt og veletableret selskab som har valgt Fyn som base.

Undervisningen ved Beverage Academy er en kombination af selvstudie i form af forelæsninger via web-TV og seminarer. Omfanget er ca. 200 timer, og vil kunne gennemføres på ca. 1 år.

Forelæsningerne på Web-TV understøttes løbende med tilhørende interaktive øvelser.

At undervisningen i teori sker via web-tv forelæsning giver dig en række fordele som eks.

● Få undervisning når og hvor du ønsker det!              ● Bliv undervist i dit eget tempo!
● Repetér forelæsningerne, så tit du ønsker!               ● Arbejde ved siden af studierne!

 

Se mere her:                   
www.beverageacademy.dk