Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wakeboard, parkour og skate: Ny sportsfestival kommer til Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Urban Sports Festival Aarhus
Foto: Urban Sports Festival Aarhus

Aarhus får nu en ny festival – nemlig Urban Sports Festival Aarhus.

Sportsfestivalen skal skabe mere fokus på gadeidræt, og under de fire dages festival fra torsdag d. 1. til søndag d. 4. september kan gæsterne blandt andet opleve wakeboard, parkour, break og skate.

Målet med den nye festival er at skabe en festival, som rummer både sport og festivalstemning, og bidrager til at øge interessen for urban sport og kan inspirere til, hvordan byens pladser kan bruges til aktiviteter, fællesskab og bevægelse.

“Aarhus har en masse spændende pladser, som kan bruges til at være aktiv. Samtidig håber jeg, at festivalen kan give flere lyst til at opleve og dyrke de mange spændende aktiviteter,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Nonstop action og akrobatiske tricks

I løbet af festivaldagene afholdes blandt andet ‘IWWF 2-Tower Wakeboard World Cup’, hvor gæsterne kan glæde sig til nonstop action og akrobatiske tricks. Udover konkurrencer med udøvere i verdensklasse, vil ‘Death Diving’ (ekstrem udspring), musik og madboder bidrage til en sjov og inspirerende festivaloplevelse.

Festivalens gæster har, uanset erfaring og alder, også mulighed for at prøve kræfter med skate, break og parkour gennem daglige workshops, der afholdes af lokale aktører.

Festivalen er gratis og tilgængelig for alle og åbnes officielt af rådmand Rabih Azad-Ahmad torsdag d. 1. september kl. 16.00.

Programmet for festivalen kan ses lige her.

Hvad: Urban Sports Festival Aarhus
Hvor: På Aarhus Ø omkring Bassin 7, Pier 3 og Pakhus 77.
Hvornår: Den 1.-4. september 2022.
Festivalens åbningstider: Torsdag d. 01. september: 15:00-21:00 Fredag d. 02. september: 11:00-21:00 Lørdag d. 03. september: 11:00-21:00 Søndag d. 04. september: 11:00-16:00

Del artikel

Andre læser også