Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny stjernekok på banen: Sådan bliver den nye McD-burger

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: PR.
Foto: PR.

Det er ikke hver dag, man kan få en asiatisk smagsoplevelse hos McDonald’s – men det kan du nu.

For den populære fastfood-restaurant er klar til at præsentere den næste vilde gourmetburger, som igen er lavet af en kendt stjernekok.

Paul Cunningham var manden bag bearnaiseburgeren og efterfølgeren Sticky Lemon Chicken, men nu er der kommet helt nye … burgere på menuen.

McDonald’s er nemlig klar med den helt nye Homestyle Tokyo Teriyaki, der er udviklet i tæt samarbejde med gourmetkok Henrik Jyrk.

Sprøde onion rings og teriyakisovs

Den er sammensat af sprøde onion rings, oksekødsbøf, teriyakisovs, iceberg salat, løg og sennepsmayo – alt sammen pakket ind i en lækker og blød briochebolle.

“Jeg var slet ikke i tvivl om, at min burger skulle have et ordentlig skud Asien. Jeg er glad for muligheden for at dele min store passion for asiatisk mad med danskerne.

Jeg vil gerne give alle danskere mindst en vild smagsoplevelse om dagen, og med McDonald’s 200.000 daglige gæster, så får jeg nu mulighed for det,” siger Henrik Jyrk i en pressemeddelelse.

 

Kan købes fra i dag

“Jeg har rejst meget i Asien og er gift med en malay, så jeg ved om nogen, hvad det asiatiske køkken kan. Det er måske ikke det mest udbredte i Danmark, men jeg tror på, at jo flere der prøver det, jo flere vil blive vilde med det.

Min ambition har været lave en burger der skiller sig ud på markedet, og så håber jeg, at flere danskere får kendskab til, hvad eksempelvis teriyakisovsen kan. Min ambition har været at give danskerne en smagsoplevelse, som de ikke har fået før,” fortsætter han.

Henrik Jyrks Homestyle-burger kan købes fra i dag landet over.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien