ANNONCE
Ny stor afdeling til de mindste: 80 store legetøjsmærker rykker ind i Magasin  
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny stor afdeling til de mindste: 80 store legetøjsmærker rykker ind i Magasin  

Nu åbner Magasin i Aarhus en ny afdeling for de mindste med kvalitetslegetøj fra anerkendte brands. Afdelingen kommer til at ligge på 3. sal og åbner allerede lørdag den 7. september.

 

I Magasin har der været stor efterspørgsel på legetøj, og derfor bliver der endnu engang lavet en afdeling for familiens mindste i forretningen i Aarhus. Det har været på tegnebrættet længe, og nu kan afdelingen endelig slå dørene op.

 

Vi har glædet os meget til at skulle åbne den nye legetøjsafdeling i vores forretning i Aarhus. Vi får et endnu større udvalg af kvalitetslegetøj end tidligere, og så får vi også implementeret legeområder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen, fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus.

 

I Magasin vil man blandt andet kunne få legetøj fra LEGO, Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads, Silverlit og mange flere. Faktisk vil 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Det store udvalg af legetøj går fra 0 – 12 år, og der vil også være aktiviteter for børn i alle aldre.

 

I den nye afdeling vil der være et stort fokus på familiens mindste, og derfor vil vi også have mange sjove aktiviteter i løbet af året. Det første kunderne kan glæde sig til er efterårsferien i uge 42, hvor vi vil åbne afdelingen med et brag af et arrangement, fortæller Suzan Papuga.

 

Hvis du gerne vil ind og se, hvad afdelingen har at byde på, så tag familien med lørdag d. 7. september, hvor det hele åbner.

 

 

Seneste nyt